publicat la 19.08.2019
publicat la 11.05.2019
publicat la 11.05.2016
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghete rapide
Punem pe foc un vas cu apa. Adaugam sare, 1 lingura de unt si o ceapa intreaga curatata. Lasam sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem al dente. Apoi le punem la scurs si inlaturam ceapa. Intr-un alt vas incingem putin ulei. Adaugam baconul cubulete si il rumenim, apoi...
Paste cu carnati gratinate
Punem pastele la fiert, in apa clocotita cu sare. Le fierbem al dente. Apoi le scurgem. Carnatii ii prajim, pe ambele parti, in putin ulei, apoi ii taiem rondele. In putin ulei calim ceapa si usturoiul, tocate marunt. Dupa ce s-au calit si s-au inmuiat, adaugam sosul de rosii, zaharul si...