danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE129
PRIETENI75
Articole

Mini concediu in minunata vale a riului Ache- Gasteiner Tal

In Bucataras hai hui, la: 1 Noi 2011

Am plecat din München simbata pe la 11 si dupa 2 ore jumate am ajuns in Gasteiner Tal, in Austria, in landul Salzburg. Totul acolo imbie la relaxare. Am avut parte de o vreme minunata, o adevarata toamna de aur... Localitatea,  Bad Hofgastein, atestata documentar deja in...

Mozzarella

In Alimente, la: 15 Oct 2011

"Mozzarella este o branza alba, apoasa, elastica, preparata initial din lapte de bivolita, dar acum cel mai des din lapte de vaca. Cand e fierbinte se intinde in fire si este cel mai des utilizata la pizza. Termenul « mozzarella » a fost folosit prima data in 1570 in...

Schrannenhalle in München o oaza de delicatesuri

In Bucataras hai hui, la: 13 Oct 2011

Intr-adevar, fotografiile fara comentariu nu au nici un  haz. M-am documentat, si....iata ce-am gasit: Aceasta hala , die Schrannenhalle , o constructie de metal turnat si sticla a fost ridicata intre 1851-1853 si a folosit ca si grinar , pe linga piata centrala a orasului,...

Afisate 11 - 13 din 13 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]