publicat la 18.01.2022
publicat la 10.01.2022
publicat la 15.06.2021
Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)
Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul. Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul...
Bulgur colorat cu snitele de soia
Se pune intr-o oala apa cu sare la fiert. Cand incepe sa fiarba apa se adauga bucatile de soia si se lasa la foc mic pana ce se inmoaie. Intre timp se curata legumele, se toaca ardeiul, ceapa si leurda iar gulia si cartoful se dau pe razatoare. Dupa ce se inmoaie bucatile de soia se pun la scurs....
Humus cu sfecla
Se pune nautul la inmuiat seara si se lasa pana dimineata. Dimineata se scurge apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se pune la scurs, dar se pastreaza ceva zeama in care a fiert.Se pune sfecla la copt si se toaca usturoiul. Dupa ce este coapta sfecla si s-a racorit, se curata...
Soia la gratar cu tagliatelle de legume
Punem apa la fiert, cu sare, frunze de dafin si catelul de usturoi. Intre timp, pregatim legumele, le curatam, apoi le feliem cu mandolina (razatoare), in forma de tagliatelle. Atentie: miezul de dovlecel nu il folosim, il putem folosi pentru o alta mancare. Intr-o tigaie adanca (wok), se...
Risotto cu legume
Punem apa la fiert, cu sare si pregatim legumele, le curatam si le tocam cubulete. Calim legumele intr-o tigaie incinsa, pana se evapora apa lasata de ele. Piperam si saram dupa gust. Cand fierbe apa, adaugam orezul si il lasam sa fiarba cca. 20 de minute, apoi il scurgem intr-o sita si il clatim...