publicat la 29.12.2013
publicat la 23.12.2013
publicat la 22.12.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghetti aglio,olio e peperoncino(spaghete cu usturoi,ulei si ardei iute)
Punem cativa litri de apa si sare intr-o oala mare ,cam 1 lingurita pentru fiecare litru.Gustam apa si trebuie s afie un pic sarata.Cand apa clacoteste punem spaghetele intregi si lasam sa fiarba 8-10 minute.Se scurg pastele bine dupa ce au trecut printr-un jet de apa rece. Intre timp se...
Spaghete bolognese
Intr-o craticioara punem 2 litri de apa cu sare si o lingura de ulei. Cand apa este clocotita punem spaghetele intregi si le fierbem 10 minute. Scoase din oala,scurse de apa si apoi trecute printr-un jet de apa rece,vor fi puse intr-un castron adanc pana cand sosul este gata. Sosul:...
Lasagna
Carnea se caleste in 2-3 linguri de ulei,adaugam sare, piper si lasam cateva minute(5-6').Punem un pahar de apa si o lingurita de cimbru uscat peste carnea calita si lasam la foc mic,dupa ce a scazut si carnea nu mai este atat de suculenta adaugam bulionul si lasam 2 minute sa dea in...