cocolina

1

Bucataras
incepator

Cluj

Bucataras din 27.03.2012

RETETE24
PRIETENI128
Retete / Aperitive / Garnituri

Saratele cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 28 Apr 2012

Intr-un castron sau masina de framantat se pune faina, untura(eu am topit untura si am lasat sa se raceasca putin)oul,cascavalul,chiminul,putina sare si apa calduta.Se framanta bine toate cam 3-4 minute.Se formeaza bilute mici care se pun in mijlocul aparatului vaffe incalzit la maxim.Se apasa cu...

Sandwich etajat

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2012

Feliile de paine se ung pe amandoua parti cu putina margarina si se pun sa se prajeasca in sandwichera sau o tigaie. Dupa ce s-au prajit putin se pune felia pe o farfurie si se pune o felie de sunca presata, branza topita, salata verde, felii de rosii, castravete murat, putina sare. Acoperim cu...

Conopida pane

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2012

Se curata de foi se taie  buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert se pune intr-un strecurator ca sa se scurga bine de apa. Se prepara compozitia din 3 oua , putina faina si sare  se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Bucatile de...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.06.2012

Prajitura cu cirese

publicat la 06.06.2012

Mere la cuptor

publicat la 06.06.2012

Supa crema de dovlecel

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]