publicat la 26.04.2024
publicat la 21.04.2024
publicat la 02.10.2023
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta
Intr-un bol punem ouale si le batem cu ajutorul unui tel.Adaugam sare si piper dupa gust.Adaugam si cascavalul ras. Separat ,intr-o tigaie punem la calit dovlecelul taiat in 4 si apoi felii,pancetta,maslinele fara samburi.Presaram cimbrul uscat. Dupa ce acestea s-au calit punem ouale si...
Flori de dovlecel pane
Florile de dovlecel le spalam si le uscam cu ajutorul unui servet de hartie.Indepartam codita si partea interioara. Separat intr-un bol amestecam ouale,laptele,faina si sarea astfel incit sa obtinem o compozitie asemanatoare unei smantane. Trecem florile prin compozitie si le prajim in ulei...
Fenicul in sos de rosii
Fenicul se curata si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute. Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul. Potrivim de sare si...
Ciuperci umplute
Ciupercile le curatam si apoi le spalam. Luam coditele si le tocam marunt.Le calim in putin ulei .Le amestecam apoi cu patrunjelul tocat marunt si parmezanul. Cu acest amestec umplem palarioarele de la ciuperca si dam la cuptorul incins in prealabil la temperatura medie pentru 30 minute. Se...
Champignon cu smantana, rosii si usturoi
Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga rosiile si se fierb la foc mic pentru 15 minute. Intre timp se spala si se curata ciupercile. Se taie in 2 sau daca sunt mai mici se lasa intregi....
Tarta din padure
intr-o tava rotunda pentru cuptor punem pasta cu tot cu hirtia de copt. deasupra punem alta foaie de copt si punem niste fasole uscata(eu am avut si am pus alune de padure) si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 minute. intre timp se spala si se curata ciupercile...
Omleta primavara
ouale se bat impreuna cu brinza taiata cuburi mici,sare,piper. se incalzeste bine uleiul intr-o tigaie(pe care o putem introduce la cuptor mai tirziu) si se pune omleta. lasam 2 minute acoperita cu capac apoi aranjam deasupra legumele dupa gustul fiecaruia... lasam alte 2-3 minute apoi...
Orez cu spanac si smantana
Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei pana incep sa se rumeneasca. Peste ceapa se adauga spanacul si se caleste pe foc mic pana ce zeama incepe sa se evapore. Se pune si orezul fiert in prealabil, dar nu definitiv, se condimenteaza,...
Tortino Fantasia
Intr-un bol se bat bine ouale impreuna cu faina ,laptele,parmigianul,sare si piper. Separat se fierb pe jumatate mazarea si morcovul taiat rondele. Intr-o tigaie se pun 20 gr unt si se caleste ceapa tocata marunt, se adauga morcovul si mazarea (scurse de apa). Cind s-au calit, aceastea se...
Dovlecei pane...
dovleceii se spala si se taie felii. separat batem ouale spuma,adaugam sare si piper,putin lapte si faina. compozitia trebuie sa aiba un aspect ca de aluat de clatite,putin mai subtire. se pune uleiul la incins si se trec feliile de dovlecei prin aluatul de oua si se prajesc pe...