Amesteca faina cu praful de copt. Amesteca separat uleiul cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom. Adauga treptat apa minerala, dupa care incorporeaza faina, amestecand in continuare.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se pune la cuptor pentru...
Blatul:
Se bat albusurile spuma. Zaharul se topeste cu cele 10 linguri de apa( calda) si se adauga treptat peste albusurile batute spuma. Se bate in continuare dupa care se adauga galbenusurile pe rand+ uleiul. Se adauga faina. Se baga la cuptor 10 minute la foc mai mare dupa care se reduce...
Se amesteca ingredientele: zaharul, esenta de vanilie, uleiul, apa minerala, nuca de cocos, praful de copt amestecat cu faina si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit cca.20-30 de minute.
Dupa ce scoateti prajitura din cuptor o glazurati...
Incingeti cuptorul la 190 grade
Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.
Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul....
Prajitura cu budinca de lamaie
Amesteca faina cu praful de copt. Amesteca separat uleiul cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom. Adauga treptat apa minerala, dupa care incorporeaza faina, amestecand in continuare. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se pune la cuptor pentru...
Tort Black& White
Blatul: Se bat albusurile spuma. Zaharul se topeste cu cele 10 linguri de apa( calda) si se adauga treptat peste albusurile batute spuma. Se bate in continuare dupa care se adauga galbenusurile pe rand+ uleiul. Se adauga faina. Se baga la cuptor 10 minute la foc mai mare dupa care se reduce...
Prajitura cu nuca de cocos
Se amesteca ingredientele: zaharul, esenta de vanilie, uleiul, apa minerala, nuca de cocos, praful de copt amestecat cu faina si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit cca.20-30 de minute. Dupa ce scoateti prajitura din cuptor o glazurati...
Briose cu ciocolata
Incingeti cuptorul la 190 grade Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura. Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul....