Blogosfera culinara

Curcubeu-culinar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blogul culinar al Marianei

Compot pere busuioace in vin

Data:02.12.2012

Pt. 4 kg pere busuioace:1 litru vin alb,o lamaie,1 kg zahar,1 vanilie.Perele se curata de... articol complet

Compot coacaze rosii si albe

Data:02.12.2012

Se pun in strecuratoare,se spala in mai multe ape.Se desprind boabele,se pun in borcan,se agita... articol complet

Compot corcoduse

Data:02.12.2012

Fructe proaspete,coapte tari si dulci se asaza in borcane,se agita sa se aseze bine.Pt.... articol complet

Compot struguri fara sirop

Data:02.12.2012

Strugurii se scurg,dupa spalare,se pun in borcane uscate.Peste boabe se pune o lingura zahar... articol complet

Compot struguri

Data:02.12.2012

Soiul ales:Muscat de Hamburg.La 5 kg struguri se iau 500 g zahar (pt. 9-10 borcane de 500 ml sau... articol complet

Compot pepene galben

Data:02.12.2012

La 3-4 kg pepene se pune 1 kg zahar.Pepenii sa fie bine copti,aromati cu miezul consistent.Se... articol complet

Compot prune

Data:02.12.2012

Se prepara la fel ca cel de caise.Vezi... articol complet

Compot de capsuni fara sirop

Data:02.12.2012

Se aleg capsuni cu pulpa tare bine coapte,se spala sub jet apa de mai multe ori,se asaza in... articol complet

Compot piersici rosii

Data:02.12.2012

E absolut necesar sa se curete de coaja,e amara.Se toarna siropul caldut,sterilizezi 16-18... articol complet

Compot cirese

Data:02.12.2012

De preferat cirese pietroase,se scurg,se asaza in borcane.Siropul se prepara la fel ca si la... articol complet

Compot caise

Data:02.12.2012

Se spala,se zvanta,se curata de coaja(sau nu),se asaza in borcane uscate cu partea rotunda in... articol complet

Compoturi pt. iarna (sterilizate)

Data:02.12.2012

Este necesar ca siropul sa fie mai legat pt. ca fructul sa dureze mai mult timp,sa-si pastreze... articol complet

Gemuri pt. iarna

Data:02.12.2012

1.Gem caise:vitC,Ca,P2.Gem prune;vitC,Ca,Fe,P3.Gem capsune:vit C,Ca,Fe,P4.Gem... articol complet

Sucuri de fructe conservate

Data:02.12.2012

1,Suc afine: vitC,Na,K2.Suc gutui:Na,K3.Suc mere:vit B1,B2,C,PP,Na,Ca,Fe,P4.Suc mure;Na,K5.Suc... articol complet

Compoturi cele mai valoroase conserve

Data:02.12.2012

1.Compot caise-vitaminele:A,C,Ca,Fe,P2.Compot cirese:vit.A,B1,C,Ca,Fe3.Compot mere si... articol complet

Conservarea smochinelor prin uscare

Data:01.12.2012

Sunt mai bune daca se lasa sa se stafideasca in pom,apoi se continua uscarea fie la soare,fie la... articol complet

Conservarea cireselor/visinilor prin uscare

Data:01.12.2012

Se usuca fara a fi oparite cu sau fara samburi,de preferinta soiurile cu pulpa carnoasa si... articol complet

Conservarea caiselor prin uscare

Data:01.12.2012

Se aleg caise bine sau chiar usor trecute din copt.Se apala se aburesc/oparesc 1-2 min,pana... articol complet

Conservarea prunelor prin uscare

Data:28.11.2012

Se usuca prune tomnatice,brumarii care se lasa in pom pana se incretesc in jurul coditei pt. a fi... articol complet

Conservarea fructelor prin uscare

Data:28.11.2012

Fructele ce se preteaza cel mai bine pt. uscat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]