Blogosfera culinara

Curcubeu-culinar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blogul culinar al Marianei

Dulceata de castane

Data:04.12.2012

1 kg castane1 kg zahar250 ml apavanilie Castanele se spala in cateva ape,se inabusa intr-un vas... articol complet

Dulceata de pepene galben

Data:04.12.2012

1 pepene galben mai mare1kg zahar3 pahare apa½ lamaieSe alege pepene galben cantalup are miezul... articol complet

Dulceata de pepene verde

Data:04.12.2012

1 pepene potrivit de mare1,250 kg zahar4 pahare apavanilie½ lamaieSe alege un pepene cu coaja... articol complet

Dulceata de prune coapte

Data:04.12.2012

1 farfurie adanca plina cu prune curatate1 kg zahar3 pahare apavanilie½ lamaieSe aleg prune de... articol complet

Dulceata caise coapte

Data:04.12.2012

1 farfurie plina cu caise curatate1 kg zahar2 l apa de varvanilie3 pahare apasamburi de caise... articol complet

Dulceata de prunisoare(gogonele verzi)

Data:04.12.2012

65-70 prunisoare1 kg zahar3 pahare apavanilie1 lamaieSe aleg prunisoare lunguiete nu prea verzi... articol complet

Dulceata de nuci verzi

Data:04.12.2012

100-110 nuci verzi1 kg zahar3 pahare apavanilie1 lamaieSe aleg nuci tinerre cu miezul gelatinos... articol complet

Dulceata de trandafiri

Data:04.12.2012

300 g flori trandafiri speciali(de Damasc)1,250 g zahar½ lingurita sare lamaieSe aleg 300 g... articol complet

Dulceata de flori de salcam

Data:04.12.2012

150 g flori salcam alb1 kg zahar3 pahare apa1 ½ lingurita sare lamaieSe aleg numai petale albe... articol complet

Dulceata zmeura

Data:04.12.2012

4 pahare zmeura1 kg zahar3 pahare apa½ lamaieComtrolam zmeura sa nu aiba viermisori.Se... articol complet

Dulceata capsuni

Data:02.12.2012

o farfurie adanca plina cu capsuni1 kg zahar3 pahare apa½ lamaie1 ceasca alcoolvanilieFructele... articol complet

Dulceata de agrise

Data:02.12.2012

o farfurie adanca plina cu agrise3 pahare apa1 kg zaharvanilie½ lamaieSe spala in mai multe... articol complet

Visine in zahar

Data:02.12.2012

Visinilor perfect coapte li se scot samburii.Se asaza in borcane uscate presarand fiecare rand cu... articol complet

Suc corcoduse pt.acrit ciorbe

Data:02.12.2012

Peste corcodusele verzi,acre se toarna apa clocotita,se acopera cu capac si se fierbe la foc tare... articol complet

Suc de struguri 2

Data:02.12.2012

Sucul filtrat prin tifon dublu se amesteca cu un sirop facut din 200-250 g zahar si un pahar cu... articol complet

Suc de struguri 1

Data:02.12.2012

Sucul stors se lasa cateva ore la decantat,apoi se trece prin tifon.Sucul clar se incalzeste la... articol complet

Compot dovleac 2

Data:02.12.2012

La o farfurie adanca cu dovleac taiat cuburi mici se ia 1 kg zahar,o lamaie,vanilie,100 ml... articol complet

Compot de dovleac 1

Data:02.12.2012

Se alega dovleac dulce cu coaja alb-verzuie.Se taie cuburi mici.Se scurge de apa de la... articol complet

Compot prune cu rom

Data:02.12.2012

Se aleg prune la care se scot usor samburii,se taie in doua pe lung cu cutit inox.Se asaza in... articol complet

Compot rapid

Data:02.12.2012

Se poate prepara din orice fructe.Cele mai reusite sunt din visine si cirese.La 3 kg visine sunt... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]