Blogosfera culinara

Curcubeu-culinar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blogul culinar al Marianei

Serbet ciocolata

Data:06.12.2012

150-200 g ciocolata/100g cacao1 kg zahar3 pahare apa1 lingura sare lamaie dizolvata in putina apa... articol complet

Serbet treandafiri

Data:06.12.2012

200 g petale curatate de partea alba de la baza(se taie),se cern sa cada polenul,se pun cu 1... articol complet

Serbet caise

Data:06.12.2012

1 kg zahar1 kg caisevanilie/zahar vanilatsuc lamaie(1/4 lamaie)Caisele bine coapte se asaza in... articol complet

Serbet capsuni

Data:06.12.2012

1 kg zahar1 pahar mare zeama capsunicateva picaturi zeama lamaie(1/4 lamaie)Capsunile bine... articol complet

Serbet de zmeura/fragi/mure

Data:06.12.2012

1kg zahar1 pahar mare cu zeama zmeura(cca 1 kg fructe)Fructele se spala se scurg bine de apa se... articol complet

Peltea de pepene rosu

Data:05.12.2012

1 litru suc600 g zaharEste cea mai gustoasa peltea.Se aleg pepeni bine copti,dulci,miezul se... articol complet

Peltea de caise

Data:05.12.2012

1 kg caise½ kg mere1,250 kg zaharSe aleg caise parguite,nu prea coapte.Merele se taie felii cu... articol complet

Marmelada prune

Data:05.12.2012

5kg prune1 kg zaharSe pun fructele la foc mic sa fiarba pana lasa zeama apoi la foc iute... articol complet

Marmelada de caise cu coaja

Data:05.12.2012

4 kg caise fara samburi1 kg zaharSe asaza la foc mic amestecand continuu.Cand incepe sa se... articol complet

Marmelada de dovleac cu mere

Data:05.12.2012

1 dovleac de cca 2 kg1kg mere½ lamaiezaharSe alege dovleac alb bine copt,se pune la cuptor... articol complet

Marmelada macese 2

Data:05.12.2012

Macesele se curata,spala,fierb ca la reteta Marmelada de macese.Se scot,se lasa sa se raceasca,se... articol complet

Marmelada macese

Data:05.12.2012

2 kg pireu macese1 kg zaharSe aleg macesele spre sfarsitul lui octombrie,bine coapte,rosu... articol complet

Marmelada dovleac 2

Data:05.12.2012

Se poate face si in timpul iernii din dovleac alb-verzui.Se fierbe dovleacul cu putina apa.Cand... articol complet

Marmelada de dovleac

Data:05.12.2012

1 dovleacvaniliezahar½ lamaieSe alege dovleac bine copt cu coaja alba,se taie bucati se... articol complet

Gem capsuni

Data:05.12.2012

3 kg capsuni1 kg zaharSe pun in vas cu zaharul,lasi 30-35 min. sa-si lase zeama,se pun la fiert... articol complet

Gem zmeura

Data:05.12.2012

3kg zmeura1 kg zaharZmeura si zaharulse pun in straturi alternative sa-si lase zeama,se agita... articol complet

Gem prune

Data:05.12.2012

3 kg prune brumarii/Tuleu gras1 kg zaharPrunele se oparesc in apa clocotita cateva min. apoi se... articol complet

Gem de dovleac

Data:05.12.2012

3 kg dovleac curatat1 kg zahar½ pahar apavanilie/zahar vanilatPt. gem se recomanda dovleac bine... articol complet

Gem de dovleac cu mere

Data:05.12.2012

1 dovleac nu prea mare(1,5-2 kg)1 kg zaharvanilieMiezul dovleacului se trece prin masina de... articol complet

Gem caise

Data:05.12.2012

3 kg caise1 kg zaharSe aleg caise cu pulpa consistenta,se curata de coaja,se scot samburii.Se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]