Retete prezentate pe intelesul tuturor
Saramură de biban
Data:07.01.2011Pe tablă sau pe grătar se prăjeşte peştele uns cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la... articol complet
Ciorbă de pui
Data:06.01.2011O oală de 8-10 litri se umple pe jumătate cu apă. Se adaugă carnea de pui şi sare după... articol complet
Musaca de cartofi
Data:05.01.2011Cartofii se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi se curăţă de coajă şi se taie... articol complet
Pulpe de pui cu ciuperci şi cartofi la cuptor
Data:05.01.2011Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe. Se amestecă într-un castron cu ulei, sare, piper... articol complet
Curcan umplut cu mere şi stafide la cuptor
Data:04.01.2011Într-un vas suficient de mare să încapă intreg curcanul se prepară o soluţie din apă,... articol complet
Brioşe cu fructe de pădure
Data:03.01.2011Ingredientele se amestecă cu mixerul până se obţine un aluat omogen. Se adaugă apoi fructele... articol complet
Sărăţele
Data:31.12.2010Se amestecă toate ingredientele şi se dă la frigider pentru 3 ore. Se întinde o foaie, se... articol complet
Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii
Data:30.12.2010Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele.... articol complet