Retete prezentate pe intelesul tuturor
Mazăre cu roşii
Data:04.03.2011Într-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi... articol complet
Prăjitură 'Negresă'
Data:03.03.2011Zahărul cu untul, laptele şi cele două linguri de cacao se topesc la foc mic, până dau în... articol complet
Ciuperci la grătar cu caşcaval
Data:02.03.2011Se spală ciupercile. Se pun pe grătar cu faţa în jos, apoi se întorc. Se pune sare şi câte... articol complet
Ruladă cu gem de gutui
Data:01.03.2011Se face un pandişpan din ouă, zahăr şi făină. Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare.... articol complet
Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor
Data:28.02.2011Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului. Se adaugă carnea... articol complet
Tocaniţă cu păstăi
Data:25.02.2011Ceapa, ardeiul şi morcovul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei. Când legumele sunt... articol complet
Tort "inimioară" cu mousse de căpşuni
Data:24.02.2011Peste blatul rece se adaugă mousse-ul de ciocolată cu lapte şi se dă la rece pentru o oră.... articol complet
Ciuperci cu ardei
Data:23.02.2011Căliţi ceapa în unt, adăugaţi ardeii tocaţi şi ciupercile tăiate mărunt, cimbrul, sarea... articol complet
Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval
Data:22.02.2011Se taie ceapa în sferturi şi se căleşte un pic în ulei încins. Carnea se taie în... articol complet
Doradă în crustă de sare
Data:21.02.2011Se eviscerează dorada. Se umple cu frunze de pătrunjel. Se pune un strat de sare grunjoasă pe... articol complet
Pui cu smântână
Data:18.02.2011Se prăjesc înăbuşit bucăţile de pui într-o cratiţă cu untul bine înfierbântat,... articol complet
Cornuleţe cu nucă
Data:17.02.2011Se amestecă drojdia cu 1 linguriţă zahăr, cu puţină apă călduţă şi... articol complet
Mâncare cu castraveţi muraţi
Data:16.02.2011Carnea de porc tăiată în bucăţi mici se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ceapa şi... articol complet
Tortellini cu piept de pui, ciuperci şi sos de roşii
Data:15.02.2011Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi... articol complet
Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână
Data:14.02.2011Se amestecă brănza de vaci cu ouăle, zahărul, sarea, zahărul vanilat şi bicarbonatul stins... articol complet
Cartofi la cuptor cu usturoi
Data:11.02.2011Se curăţă cartofii şi se taie cubuleţe. Cartofii astfel tăiaţi se amestecă într-un vas... articol complet
Prajitură "Budapesta"
Data:10.02.2011Se asamblează prăjitura astfel: se începe cu o foaie neagră, peste care se pune crema caldă.... articol complet
Cartofi cu brânză la cuptor
Data:09.02.2011Cartofii se curăţă şi se fierb în apă cu sare. Când sunt fierţi, se taie felii potrivit... articol complet
Prăjitură fină cu krantz
Data:08.02.2011Blatul se taie în 3 pe lungime. Se însiropează primul blat cu sirop de dulceaţă. Apoi se... articol complet
Rulouri cu cremă
Data:07.02.2011Rulourile de foietaj se umplu cu crema rece cu ajutorul cornetului. Se dau la rece. Se pudrează... articol complet