Retete prezentate pe intelesul tuturor
Scrumbie la grătar
Data:18.04.2011Se curăţă scrumbia de maţe şi de solzi, se crestează pe spate.Se presară sare în... articol complet
Pateuri cu ciuperci
Data:15.04.2011Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din... articol complet
Cartofi cu porc la cuptor
Data:14.04.2011Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi... articol complet
Cozonac rosenkrantz
Data:13.04.2011Într-un castron se amestecă drojdia cu cele 4 linguri zahăr şi laptele (nu se lasă la... articol complet
Spirale cu sos de roşii şi piept de pui
Data:12.04.2011Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.... articol complet
Cornuleţe cu borş
Data:11.04.2011Se face o cocă, se frământă, se întinde o foaie, se taie în triunghiuri care se umplu cu... articol complet
Bombe cu vişine
Data:08.04.2011Într-un vas se topeşte pe foc untul împreună cu ciocolata ruptă bucăţi, zahărul şi... articol complet
Ficăţei de pui cu sos de bulion
Data:07.04.2011Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei. Când ceapa începe să devină... articol complet
Plăcintă cu iaurt
Data:06.04.2011Se bat ouăle cu 8 linguri zahăr, apoi se adaugă iaurtul scurs bine de zer, grişul şi restul... articol complet
Ciorbă de burtă
Data:05.04.2011Se fierb oasele bine (1 h). Burta se decongelează (dacă este congelat) şi se desface. Se... articol complet
Macaroane cu brânză
Data:18.03.2011Se pune o cratiţă cu apă la fiert, se adaugă sare. Când dă în clocot, se pun macaroanele... articol complet
Varză a la Cluj
Data:17.03.2011Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine transparentă, se adaugă... articol complet
Tarte cu fructe
Data:16.03.2011Margarina se freacă cu sarea, zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă ouăle, făina... articol complet
Tocăniţă cu ciuperci, afumătură şi carne de vită
Data:15.03.2011Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute.... articol complet
Supă de roşii cu orez
Data:14.03.2011Zarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile... articol complet
Rasol din pulpe de pui cu legume
Data:11.03.2011Se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare. Se îndepărtează spuma formată la fierbere.... articol complet
Limbă cu roşii
Data:10.03.2011Se fierbe limba. Vezi reţeta la Limbă fiartă. După ce se fierbe se curăţă de pieliţă şi... articol complet
Mucenici moldoveneşti
Data:09.03.2011Se frământă un aluat din 250 ml apă, 80 ml ulei, 150 g zahăr, sare, drojdie, coajă rasă de... articol complet
Baclava
Data:08.03.2011Nucile măcinate se amestecă cu o lingură de scorţişoară. Margarina se topeşte. Într-o... articol complet
Gulaş din inimă de porc
Data:07.03.2011Se spală bine inima, se taie în cuburi mici. Se căleşte puţin ceapa tăiată foarte mărunt... articol complet