Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Scrumbie la grătar

Data:18.04.2011

Se curăţă scrumbia de maţe şi de solzi, se crestează pe spate.Se presară sare în... articol complet

Pateuri cu ciuperci

Data:15.04.2011

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din... articol complet

Cartofi cu porc la cuptor

Data:14.04.2011

Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi... articol complet

Cozonac rosenkrantz

Data:13.04.2011

Într-un castron se amestecă drojdia cu cele 4 linguri zahăr şi laptele (nu se lasă la... articol complet

Spirale cu sos de roşii şi piept de pui

Data:12.04.2011

Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.... articol complet

Cornuleţe cu borş

Data:11.04.2011

Se face o cocă, se frământă, se întinde o foaie, se taie în triunghiuri care se umplu cu... articol complet

Bombe cu vişine

Data:08.04.2011

Într-un vas se topeşte pe foc untul împreună cu ciocolata ruptă bucăţi, zahărul şi... articol complet

Ficăţei de pui cu sos de bulion

Data:07.04.2011

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei. Când ceapa începe să devină... articol complet

Plăcintă cu iaurt

Data:06.04.2011

Se bat ouăle cu 8 linguri zahăr, apoi se adaugă iaurtul scurs bine de zer, grişul şi restul... articol complet

Ciorbă de burtă

Data:05.04.2011

Se fierb oasele bine (1 h). Burta se decongelează (dacă este congelat) şi se desface. Se... articol complet

Macaroane cu brânză

Data:18.03.2011

Se pune o cratiţă cu apă la fiert, se adaugă sare. Când dă în clocot, se pun macaroanele... articol complet

Varză a la Cluj

Data:17.03.2011

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine transparentă, se adaugă... articol complet

Tarte cu fructe

Data:16.03.2011

Margarina se freacă cu sarea, zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă ouăle, făina... articol complet

Tocăniţă cu ciuperci, afumătură şi carne de vită

Data:15.03.2011

Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute.... articol complet

Supă de roşii cu orez

Data:14.03.2011

Zarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile... articol complet

Rasol din pulpe de pui cu legume

Data:11.03.2011

Se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare. Se îndepărtează spuma formată la fierbere.... articol complet

Limbă cu roşii

Data:10.03.2011

Se fierbe limba. Vezi reţeta la Limbă fiartă. După ce se fierbe se curăţă de pieliţă şi... articol complet

Mucenici moldoveneşti

Data:09.03.2011

Se frământă un aluat din 250 ml apă, 80 ml ulei, 150 g zahăr, sare, drojdie, coajă rasă de... articol complet

Baclava

Data:08.03.2011

Nucile măcinate se amestecă cu o lingură de scorţişoară. Margarina se topeşte. Într-o... articol complet

Gulaş din inimă de porc

Data:07.03.2011

Se spală bine inima, se taie în cuburi mici. Se căleşte puţin ceapa tăiată foarte mărunt... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]