Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Pizza cu şuncă

Data:15.12.2011

Într-o tavă unsă cu ulei, se întinde, cu mâna, o parte din aluat, atât cât să se obţină... articol complet

Curcan în sos de vin şi suc de lămâie la cuptor

Data:14.12.2011

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Se prepară sosul amestecând vinul, uleiul... articol complet

Pulpe de pui cu smântână

Data:13.12.2011

Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute. După ce au fiert, se scot... articol complet

Ravioli cu brânză, şuncă, piept de pui, ciuperci şi suc de roşii

Data:12.12.2011

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se... articol complet

Cozonac la maşina de făcut pâine

Data:09.12.2011

În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele în ordinea scrisă mai sus şi anume,... articol complet

Ruladă din piept de pui cu kaizer şi cârnat

Data:08.12.2011

Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu... articol complet

Iahnie de fasole

Data:07.12.2011

Fasolea boabe se fierbe schimbându-se de 3 ori apa în care se fierbe. Legumele se curăţă şi... articol complet

Storceac de nisetru

Data:06.12.2011

Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează, îndepărtându-se capul şi coada,... articol complet

Rulouri de cârnaţi în aluat foietaj

Data:05.12.2011

Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină. Aluatul se întinde... articol complet

Cartofi cu roşii şi mozzarella

Data:02.12.2011

Cartofii se curăţă de coajă, se spală foarte bine şi se taie feliuţe potrivit de groase.... articol complet

Praz cu carne de porc

Data:30.11.2011

Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei. Se adaugă carnea... articol complet

Ciocănele umplute cu brânză

Data:29.11.2011

Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul... articol complet

Curcan la cuptor în sos de muştar

Data:28.11.2011

Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de... articol complet

Pizza vegetariană

Data:25.11.2011

Blatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii şi se presară busuioc uscat.... articol complet

Brioşe cu smochine şi cacao

Data:24.11.2011

Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă apoi laptele şi untul topit. Făina se amestecă cu... articol complet

Aripioare cu roşii şi suc de lămâie

Data:23.11.2011

Roşiile decojite se pun în robot împreună cu usturoiul, condimentele şi sucul de lămâie.... articol complet

Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor

Data:22.11.2011

Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi... articol complet

Şalău pe pat de legume la cuptor

Data:21.11.2011

Şalăul se curăţă de solzi, se eviscerează şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie... articol complet

Prăjitură cu nucă şi caramel

Data:18.11.2011

Peste blatul rece se adaugă ciocolata albă rasă. Peste ciocolată se adaugă caramelul cu... articol complet

Ciocănele cu portocală şi lămâie

Data:17.11.2011

Ciocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]