Retete prezentate pe intelesul tuturor
Pizza cu şuncă
Data:15.12.2011Într-o tavă unsă cu ulei, se întinde, cu mâna, o parte din aluat, atât cât să se obţină... articol complet
Curcan în sos de vin şi suc de lămâie la cuptor
Data:14.12.2011Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Se prepară sosul amestecând vinul, uleiul... articol complet
Pulpe de pui cu smântână
Data:13.12.2011Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute. După ce au fiert, se scot... articol complet
Ravioli cu brânză, şuncă, piept de pui, ciuperci şi suc de roşii
Data:12.12.2011Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se... articol complet
Cozonac la maşina de făcut pâine
Data:09.12.2011În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele în ordinea scrisă mai sus şi anume,... articol complet
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi cârnat
Data:08.12.2011Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu... articol complet
Iahnie de fasole
Data:07.12.2011Fasolea boabe se fierbe schimbându-se de 3 ori apa în care se fierbe. Legumele se curăţă şi... articol complet
Storceac de nisetru
Data:06.12.2011Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează, îndepărtându-se capul şi coada,... articol complet
Rulouri de cârnaţi în aluat foietaj
Data:05.12.2011Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină. Aluatul se întinde... articol complet
Cartofi cu roşii şi mozzarella
Data:02.12.2011Cartofii se curăţă de coajă, se spală foarte bine şi se taie feliuţe potrivit de groase.... articol complet
Praz cu carne de porc
Data:30.11.2011Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei. Se adaugă carnea... articol complet
Ciocănele umplute cu brânză
Data:29.11.2011Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul... articol complet
Curcan la cuptor în sos de muştar
Data:28.11.2011Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de... articol complet
Pizza vegetariană
Data:25.11.2011Blatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii şi se presară busuioc uscat.... articol complet
Brioşe cu smochine şi cacao
Data:24.11.2011Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă apoi laptele şi untul topit. Făina se amestecă cu... articol complet
Aripioare cu roşii şi suc de lămâie
Data:23.11.2011Roşiile decojite se pun în robot împreună cu usturoiul, condimentele şi sucul de lămâie.... articol complet
Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor
Data:22.11.2011Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi... articol complet
Şalău pe pat de legume la cuptor
Data:21.11.2011Şalăul se curăţă de solzi, se eviscerează şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie... articol complet
Prăjitură cu nucă şi caramel
Data:18.11.2011Peste blatul rece se adaugă ciocolata albă rasă. Peste ciocolată se adaugă caramelul cu... articol complet
Ciocănele cu portocală şi lămâie
Data:17.11.2011Ciocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri... articol complet