Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Orez cu fasole boabe

Data:20.02.2012

Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se... articol complet

Gogoşi din aluat dospit

Data:17.02.2012

Drojdia se amestecă cu 1 lingură de zahăr şi sarea. Ouăle se bat cu restul de zahăr şi... articol complet

Tort egiptean

Data:16.02.2012

Se asamblează tortul alternând o foaie cu 1/3 cremă de vanilie şi 1/3 frişcă, ultimul strat... articol complet

Ciocănele umplute

Data:15.02.2012

Se pârlesc copănelele şi se spală cu apă rece.Se îndepărtează pielea de pe copănele. Se... articol complet

Fursecuri fragede

Data:14.02.2012

Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile,... articol complet

Naan

Data:13.02.2012

În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele, mai întâi cele lichide, apoi cele... articol complet

Piramide de ciocolată

Data:10.02.2012

Se unge o foaie cu 2 linguri de cremă. Se întinde pe toată suprafaţa. Apoi se pune cea de-a... articol complet

Prăjitură Greta Garbo

Data:09.02.2012

Se asamblează prăjitura astfel: se pune o foaie, se unge cu jumătate din cremă, apoi se pune... articol complet

Supă cu găluşte de griş

Data:08.02.2012

Se freacă spumă untul cu ouăle.  Se adaugă grişul puţin câte puţin (ploaie)... articol complet

Pulpe umplute

Data:07.02.2012

Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc... articol complet

Sardină la grătar

Data:06.02.2012

Se amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie şi se condimentează cu sare, piper, oregano... articol complet

Saramură de mreană

Data:04.02.2012

Peştele se curăţă de solzi şi intestine. Se spală cu apă rece. Se taie în două pe... articol complet

Borş de legume cu lobodă şi fidea

Data:03.02.2012

Legumele se curăţă şi se spală în apă rece. Ardeiul, morcovii şi ţelina se taie... articol complet

Prăjitură excelentă

Data:02.02.2012

Peste blatul scos din cuptor se adaugă bezeaua, se întinde uniform pe toată suprafaţa şi se... articol complet

Cartofi byron

Data:01.02.2012

Cartofii se spală foarte bine şi se coc în tavă în cuptor la 200 grade timp de o oră. Se... articol complet

Fasole cu ciolan la cuptor

Data:31.01.2012

Se pune fasolea la fiert pentru 10-15 minute. Se scurge apa în care a fiert. Se pune din nou la... articol complet

Rulouri cu scorţişoară

Data:30.01.2012

Făina, drojdia topită cu zahărul, ouăle, untul (80 g), apa, laptele şi sarea se frământă... articol complet

Prăjitură cu portocale

Data:27.01.2012

Se scoate blatul prăjiturii din cuptor, se toarnă umplutura şi se bagă din nou la cuptor... articol complet

Sardine cu suc de lămâie şi portocală la cuptor

Data:26.01.2012

Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, se presară cu... articol complet

Prăjitură cu ness

Data:25.01.2012

Blatul se taie pe jumătate. Peste primul blat se pune jumătate din cantitatea de cremă.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]