Retete prezentate pe intelesul tuturor
Orez cu fasole boabe
Data:20.02.2012Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se... articol complet
Gogoşi din aluat dospit
Data:17.02.2012Drojdia se amestecă cu 1 lingură de zahăr şi sarea. Ouăle se bat cu restul de zahăr şi... articol complet
Tort egiptean
Data:16.02.2012Se asamblează tortul alternând o foaie cu 1/3 cremă de vanilie şi 1/3 frişcă, ultimul strat... articol complet
Ciocănele umplute
Data:15.02.2012Se pârlesc copănelele şi se spală cu apă rece.Se îndepărtează pielea de pe copănele. Se... articol complet
Fursecuri fragede
Data:14.02.2012Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile,... articol complet
Naan
Data:13.02.2012În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele, mai întâi cele lichide, apoi cele... articol complet
Piramide de ciocolată
Data:10.02.2012Se unge o foaie cu 2 linguri de cremă. Se întinde pe toată suprafaţa. Apoi se pune cea de-a... articol complet
Prăjitură Greta Garbo
Data:09.02.2012Se asamblează prăjitura astfel: se pune o foaie, se unge cu jumătate din cremă, apoi se pune... articol complet
Supă cu găluşte de griş
Data:08.02.2012Se freacă spumă untul cu ouăle. Se adaugă grişul puţin câte puţin (ploaie)... articol complet
Pulpe umplute
Data:07.02.2012Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc... articol complet
Sardină la grătar
Data:06.02.2012Se amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie şi se condimentează cu sare, piper, oregano... articol complet
Saramură de mreană
Data:04.02.2012Peştele se curăţă de solzi şi intestine. Se spală cu apă rece. Se taie în două pe... articol complet
Borş de legume cu lobodă şi fidea
Data:03.02.2012Legumele se curăţă şi se spală în apă rece. Ardeiul, morcovii şi ţelina se taie... articol complet
Prăjitură excelentă
Data:02.02.2012Peste blatul scos din cuptor se adaugă bezeaua, se întinde uniform pe toată suprafaţa şi se... articol complet
Cartofi byron
Data:01.02.2012Cartofii se spală foarte bine şi se coc în tavă în cuptor la 200 grade timp de o oră. Se... articol complet
Fasole cu ciolan la cuptor
Data:31.01.2012Se pune fasolea la fiert pentru 10-15 minute. Se scurge apa în care a fiert. Se pune din nou la... articol complet
Rulouri cu scorţişoară
Data:30.01.2012Făina, drojdia topită cu zahărul, ouăle, untul (80 g), apa, laptele şi sarea se frământă... articol complet
Prăjitură cu portocale
Data:27.01.2012Se scoate blatul prăjiturii din cuptor, se toarnă umplutura şi se bagă din nou la cuptor... articol complet
Sardine cu suc de lămâie şi portocală la cuptor
Data:26.01.2012Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, se presară cu... articol complet
Prăjitură cu ness
Data:25.01.2012Blatul se taie pe jumătate. Peste primul blat se pune jumătate din cantitatea de cremă.... articol complet