Retete prezentate pe intelesul tuturor
Ficăţei de pui cu ceapă
Data:24.01.2012Ficăţeii de pui se spală foarte bine cu apă rece, apoi se pun într-un castron şi se... articol complet
Budincă de fructe
Data:23.01.2012Se spală fructele, se taie felii, se pun într-un vas termorezistent. Se bat ouăle cu zahărul... articol complet
Sarmale de pui în vas de ceramică la cuptor
Data:20.01.2012Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Peste carnea tocată se adaugă ceapa tăiată... articol complet
Friptură de curcan cu sos de portocală şi lămâie
Data:19.01.2012Pulpele de curcan se spală cu apă rece. Se pregăteşte un sos din ulei de măsline, suc de... articol complet
Tort de ciocolată cu portocale
Data:18.01.2012Blatul se taie în 3 părţi egale. Se aşează 1/3 din cremă pe blatul inferior. Se acoperă cu... articol complet
Prăjitura Carpaţi
Data:17.01.2012Foile se taie în trei părţi egale. Se ung foile cu crema, împărţind crema în părţi... articol complet
Sardină marinată
Data:16.01.2012Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se taie capetele şi se spală foarte bine cu apă... articol complet
Păstrăv la cuptor cu sos de ciuperci şi praz
Data:13.01.2012Păstrăvul se curăţă şi se spală cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30... articol complet
Cuşma lui Guguţă
Data:12.01.2012Untul foarte rece se taie pătrăţele, se amestecă cu făina, oul, praful de copt, coniacul şi... articol complet
Ciorbă din cozi de vită
Data:11.01.2012Carnea se spală cu apă rece de mai multe ori, apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se... articol complet
Prăjitura zăpezii
Data:10.01.2012Foile se umplu cu cremă. Deasupra, peste un strat subţire de cremă, se presară nucă... articol complet
Sardine pe pat de cartofi
Data:06.01.2012Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se... articol complet
Tocăniţă de cartofi
Data:05.01.2012Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. După ce s-a călit ceapa, se adaugă... articol complet
Borş de văcuţă
Data:04.01.2012Carnea se spală cu apă rece şi se taie cubuleţe mici. Se pune la fiert în oala cu presiune,... articol complet
Rulada cu cremă de cacao
Data:23.12.2011Untul se freacă foarte bine cu zahărul pudră. Se adaugă cacaua şi se omogenizează. La... articol complet
Pui de ţară umplut cu ciuperci
Data:22.12.2011Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Peste usturoi se adaugă rozmarin şi boia... articol complet
Şniţele din piept de pui cu mac
Data:21.12.2011Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele. Se presară cu... articol complet
Ciorbă cu pipote de curcan
Data:20.12.2011Se spală şi se curăţă bine pipotele, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează când... articol complet
Negresă cu crema de vanilie
Data:19.12.2011Făina se amestecă cu zahărul, cacaua, praful de copt şi zahărul vanilat. Se adaugă uleiul... articol complet
Pilaf de orez cu legume
Data:16.12.2011Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin... articol complet