Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Ficăţei de pui cu ceapă

Data:24.01.2012

Ficăţeii de pui se spală foarte bine cu apă rece, apoi se pun într-un castron şi se... articol complet

Budincă de fructe

Data:23.01.2012

Se spală fructele, se taie felii, se pun într-un vas termorezistent. Se bat ouăle cu zahărul... articol complet

Sarmale de pui în vas de ceramică la cuptor

Data:20.01.2012

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Peste carnea tocată se adaugă ceapa tăiată... articol complet

Friptură de curcan cu sos de portocală şi lămâie

Data:19.01.2012

Pulpele de curcan se spală cu apă rece. Se pregăteşte un sos din ulei de măsline, suc de... articol complet

Tort de ciocolată cu portocale

Data:18.01.2012

Blatul se taie în 3 părţi egale. Se aşează 1/3 din cremă pe blatul inferior. Se acoperă cu... articol complet

Prăjitura Carpaţi

Data:17.01.2012

Foile se taie în trei părţi egale. Se ung foile cu crema, împărţind crema în părţi... articol complet

Sardină marinată

Data:16.01.2012

Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se taie capetele şi se spală foarte bine cu apă... articol complet

Păstrăv la cuptor cu sos de ciuperci şi praz

Data:13.01.2012

Păstrăvul se curăţă şi se spală cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30... articol complet

Cuşma lui Guguţă

Data:12.01.2012

Untul foarte rece se taie pătrăţele, se amestecă cu făina, oul, praful de copt, coniacul şi... articol complet

Ciorbă din cozi de vită

Data:11.01.2012

Carnea se spală cu apă rece de mai multe ori, apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se... articol complet

Prăjitura zăpezii

Data:10.01.2012

Foile se umplu cu cremă. Deasupra, peste un strat subţire de cremă, se presară nucă... articol complet

Sardine pe pat de cartofi

Data:06.01.2012

Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se... articol complet

Tocăniţă de cartofi

Data:05.01.2012

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. După ce s-a călit ceapa, se adaugă... articol complet

Borş de văcuţă

Data:04.01.2012

Carnea se spală cu apă rece şi se taie cubuleţe mici. Se pune la fiert în oala cu presiune,... articol complet

Rulada cu cremă de cacao

Data:23.12.2011

Untul se freacă foarte bine cu zahărul pudră. Se adaugă cacaua şi se omogenizează. La... articol complet

Pui de ţară umplut cu ciuperci

Data:22.12.2011

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Peste usturoi se adaugă rozmarin şi boia... articol complet

Şniţele din piept de pui cu mac

Data:21.12.2011

Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele. Se presară cu... articol complet

Ciorbă cu pipote de curcan

Data:20.12.2011

Se spală şi se curăţă bine pipotele, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează când... articol complet

Negresă cu crema de vanilie

Data:19.12.2011

Făina se amestecă cu zahărul, cacaua, praful de copt şi zahărul vanilat. Se adaugă uleiul... articol complet

Pilaf de orez cu legume

Data:16.12.2011

Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]