Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Cozi de raci în sos de vin şi usturoi

Data:28.05.2014

Se pune apă la fiert cu sare, piper boabe, foi de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.... articol complet

Caracatiţă la grătar

Data:27.05.2014

Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei de măslne, se adaugă sucul de la lămâie, piper... articol complet

Iepure cu sos de roşii la slow cooker

Data:23.05.2014

Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare... articol complet

Cartofi copţi în coajă cu telemea şi cu mărar

Data:19.05.2014

Cartofii foarte bine spălaţi, se pun într-un vas termorezistent şi se coc în cuptorul... articol complet

Tort de cacao cu nucă

Data:16.05.2014

Se pregăteşte mai întâi blatul: Făina se amestecă cu praful de copt şi cacaua. Se separă... articol complet

Pateuri cu brânză şi ou

Data:13.05.2014

Brânza telemea se sfărâmă şi se amestecă cu un ou. Aluatul foietaj decongelat la... articol complet

Salată de spanac

Data:09.05.2014

Spanacul, foarte bine spălat sub jet de apă rece, se taie. Se pune într-un castron, iar peste... articol complet

Sirop concentrat de soc

Data:08.05.2014

Lămâile se taie felii şi se pun peste florile de soc. Se fierb 5 litri de apă, se lasă să... articol complet

Sardine la grătar cu lămâie şi mărar

Data:07.05.2014

Sardina se curăţă de solzi şi de intestine, se spală cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet

Mâncare de spanac cu leurdă

Data:06.05.2014

Spanacul se spală sub jet de apă rece, frunză cu frunză, apoi se opăreşte în apă cu sare.... articol complet

Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie

Data:29.04.2014

Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se... articol complet

Muşchi de vită la grătar

Data:24.04.2014

Muşchiul de vită se taie în bucăţi potrivit de groase, apoi se pune pe grătarul încins şi... articol complet

Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi

Data:23.04.2014

Peştele din conservă se pune întrun castron, cu tot cu ulei. Se adaugă castravetele murat,... articol complet

Friptură de miel cu usturoi verde în sos de vin şi bulion

Data:18.04.2014

Condimentele se amestecă cu uleiul într-un bol şi se obţine o pastă. Usturoiul verde se taie... articol complet

Pască din aluat de cozonac

Data:17.04.2014

În cuva de la maşina de făcut pâine, se pun ingredientele pentru aluat: laptele, ouăle,... articol complet

Drob din ficăţei de pui

Data:16.04.2014

Ficăţeii de pui se pun la fiert în apă cu sare, cu ceapa şi morcovul. Se lasă să fiarbă... articol complet

Friptură de miel cu mentă

Data:15.04.2014

Pulpa de miel se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se pune într-un vas termorezistent.... articol complet

Friptură de miel cu roşii şi rozmarin

Data:14.04.2014

Ceapa se taie solzişori şi se aşează pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de... articol complet

Mâncare de ştevie şi lobodă

Data:11.04.2014

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în 2-3 linguri de ulei de măsline. Se... articol complet

Cartofi cu smântână la cuptor

Data:10.04.2014

Cartofii se curăţă de coajă, ceapa şi urturoiul se curăţă, de asemenea. Ceapa se taie... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]