Retete prezentate pe intelesul tuturor
Cozi de raci în sos de vin şi usturoi
Data:28.05.2014Se pune apă la fiert cu sare, piper boabe, foi de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.... articol complet
Caracatiţă la grătar
Data:27.05.2014Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei de măslne, se adaugă sucul de la lămâie, piper... articol complet
Iepure cu sos de roşii la slow cooker
Data:23.05.2014Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare... articol complet
Cartofi copţi în coajă cu telemea şi cu mărar
Data:19.05.2014Cartofii foarte bine spălaţi, se pun într-un vas termorezistent şi se coc în cuptorul... articol complet
Tort de cacao cu nucă
Data:16.05.2014Se pregăteşte mai întâi blatul: Făina se amestecă cu praful de copt şi cacaua. Se separă... articol complet
Pateuri cu brânză şi ou
Data:13.05.2014Brânza telemea se sfărâmă şi se amestecă cu un ou. Aluatul foietaj decongelat la... articol complet
Salată de spanac
Data:09.05.2014Spanacul, foarte bine spălat sub jet de apă rece, se taie. Se pune într-un castron, iar peste... articol complet
Sirop concentrat de soc
Data:08.05.2014Lămâile se taie felii şi se pun peste florile de soc. Se fierb 5 litri de apă, se lasă să... articol complet
Sardine la grătar cu lămâie şi mărar
Data:07.05.2014Sardina se curăţă de solzi şi de intestine, se spală cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet
Mâncare de spanac cu leurdă
Data:06.05.2014Spanacul se spală sub jet de apă rece, frunză cu frunză, apoi se opăreşte în apă cu sare.... articol complet
Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie
Data:29.04.2014Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se... articol complet
Muşchi de vită la grătar
Data:24.04.2014Muşchiul de vită se taie în bucăţi potrivit de groase, apoi se pune pe grătarul încins şi... articol complet
Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi
Data:23.04.2014Peştele din conservă se pune întrun castron, cu tot cu ulei. Se adaugă castravetele murat,... articol complet
Friptură de miel cu usturoi verde în sos de vin şi bulion
Data:18.04.2014Condimentele se amestecă cu uleiul într-un bol şi se obţine o pastă. Usturoiul verde se taie... articol complet
Pască din aluat de cozonac
Data:17.04.2014În cuva de la maşina de făcut pâine, se pun ingredientele pentru aluat: laptele, ouăle,... articol complet
Drob din ficăţei de pui
Data:16.04.2014Ficăţeii de pui se pun la fiert în apă cu sare, cu ceapa şi morcovul. Se lasă să fiarbă... articol complet
Friptură de miel cu mentă
Data:15.04.2014Pulpa de miel se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se pune într-un vas termorezistent.... articol complet
Friptură de miel cu roşii şi rozmarin
Data:14.04.2014Ceapa se taie solzişori şi se aşează pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de... articol complet
Mâncare de ştevie şi lobodă
Data:11.04.2014Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în 2-3 linguri de ulei de măsline. Se... articol complet
Cartofi cu smântână la cuptor
Data:10.04.2014Cartofii se curăţă de coajă, ceapa şi urturoiul se curăţă, de asemenea. Ceapa se taie... articol complet