Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Vinete cu brânză la cuptor

Data:10.10.2014

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. ţ Brânza telemea se taie felii groase de... articol complet

Magiun de prune

Data:08.10.2014

Prunele se spală şi li se scot sâmburii. şi se pun la fiert într-o cratiţă. Se toarnă... articol complet

Sarmale pane

Data:07.10.2014

Sarmalele gata făcute, se trec prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet şi se... articol complet

Ton la grătar cu salsa de roșii

Data:30.09.2014

Tonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece şi se taie rondele de... articol complet

Roșii umplute cu ouă

Data:29.09.2014

Kaizerul se taie cubuleţe mici şi se pune într-o tigaie, pe foc, până se prăjeşte.... articol complet

Prăjitura Pinguin

Data:26.09.2014

Peste prima foaie se pune 1/2 din crema de frişcă şi se nivelează. Se toarnă glazura I,... articol complet

Ouă poșate pe strat de brânză și smântână

Data:25.09.2014

Brânza se sfărâmă cu furculiţa şi peste ea se toarnă laptele, usturoiul pisat... articol complet

Somon cu sos de soia la grătar

Data:24.09.2014

Usturoiul se pisează şi peste el se adaugă sosul de soia, zahărul brun, curry, busuiocul,... articol complet

Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

Data:23.09.2014

Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb la presiune timp de 30-40 de... articol complet

Storceac de somn

Data:22.09.2014

Ceapa, morcovul, ţelina, şi pătrunjelul tăiate cuburi se pun la fiert. După 10 minute se... articol complet

Friptură de iepure cu ierburi aromatice

Data:19.09.2014

Iepurele se porţionează, se presară cu sare, piper, salvie, rozmarin şi se lasă să stea 10... articol complet

Musaca de vinete

Data:18.09.2014

Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie... articol complet

Tort Tiramisu

Data:17.09.2014

Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare.... articol complet

Sarmale în frunză de varză la slow cooker

Data:16.09.2014

Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată,... articol complet

Guvizi prăjiţi

Data:15.09.2014

Guvizii se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet

Sarmale cu urdă

Data:12.09.2014

Ceapa se căleşte în puţin ulei până devine aurie. Se lasă să se răcorească puţin, apoi... articol complet

Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor

Data:11.09.2014

Pulpele de curcan se fierb în oala sub presiune pentru 30 de minute. Usturoiul se pisează, una... articol complet

Vinete cu roșii

Data:10.09.2014

Vânăta se taie cubuleţe care se prăjesc în 2-3 serii în câte 2 linguri de ulei, astfel... articol complet

Aripioare cu sos de roşii la microunde

Data:09.09.2014

Aripioarele de pui bine spălate, se pun într-un vas pentru microunde. Se presară sare şi se... articol complet

Somn în sos propriu în folie la cuptor

Data:08.09.2014

Somnul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]