Retete prezentate pe intelesul tuturor
Vinete cu brânză la cuptor
Data:10.10.2014Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. ţ Brânza telemea se taie felii groase de... articol complet
Magiun de prune
Data:08.10.2014Prunele se spală şi li se scot sâmburii. şi se pun la fiert într-o cratiţă. Se toarnă... articol complet
Sarmale pane
Data:07.10.2014Sarmalele gata făcute, se trec prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet şi se... articol complet
Ton la grătar cu salsa de roșii
Data:30.09.2014Tonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece şi se taie rondele de... articol complet
Roșii umplute cu ouă
Data:29.09.2014Kaizerul se taie cubuleţe mici şi se pune într-o tigaie, pe foc, până se prăjeşte.... articol complet
Prăjitura Pinguin
Data:26.09.2014Peste prima foaie se pune 1/2 din crema de frişcă şi se nivelează. Se toarnă glazura I,... articol complet
Ouă poșate pe strat de brânză și smântână
Data:25.09.2014Brânza se sfărâmă cu furculiţa şi peste ea se toarnă laptele, usturoiul pisat... articol complet
Somon cu sos de soia la grătar
Data:24.09.2014Usturoiul se pisează şi peste el se adaugă sosul de soia, zahărul brun, curry, busuiocul,... articol complet
Friptură de gâscă cu bulion la cuptor
Data:23.09.2014Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb la presiune timp de 30-40 de... articol complet
Storceac de somn
Data:22.09.2014Ceapa, morcovul, ţelina, şi pătrunjelul tăiate cuburi se pun la fiert. După 10 minute se... articol complet
Friptură de iepure cu ierburi aromatice
Data:19.09.2014Iepurele se porţionează, se presară cu sare, piper, salvie, rozmarin şi se lasă să stea 10... articol complet
Musaca de vinete
Data:18.09.2014Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie... articol complet
Tort Tiramisu
Data:17.09.2014Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare.... articol complet
Sarmale în frunză de varză la slow cooker
Data:16.09.2014Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată,... articol complet
Guvizi prăjiţi
Data:15.09.2014Guvizii se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet
Sarmale cu urdă
Data:12.09.2014Ceapa se căleşte în puţin ulei până devine aurie. Se lasă să se răcorească puţin, apoi... articol complet
Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor
Data:11.09.2014Pulpele de curcan se fierb în oala sub presiune pentru 30 de minute. Usturoiul se pisează, una... articol complet
Vinete cu roșii
Data:10.09.2014Vânăta se taie cubuleţe care se prăjesc în 2-3 serii în câte 2 linguri de ulei, astfel... articol complet
Aripioare cu sos de roşii la microunde
Data:09.09.2014Aripioarele de pui bine spălate, se pun într-un vas pentru microunde. Se presară sare şi se... articol complet
Somn în sos propriu în folie la cuptor
Data:08.09.2014Somnul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu... articol complet