Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Piept de curcan în sos de muștar și smântână

Data:24.11.2014

Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare, piper şi coajă de... articol complet

Sardine cu coriandru la grătar

Data:21.11.2014

Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se... articol complet

Ouă fierte cu sos de ciuperci

Data:18.11.2014

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul... articol complet

Iepure cu sos pesto

Data:14.11.2014

Baconul se taie cubuleţe mici care se rumenesc într-o tigaie. După ce s-au prăjit se scot pe... articol complet

Cartofi cu broccoli

Data:13.11.2014

Cartofii cu tot cu coajă se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert se lasă să se... articol complet

Shakshuka cu vinete

Data:12.11.2014

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie... articol complet

Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval

Data:11.11.2014

Ciocănelele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei. Peste ciocănele se pun... articol complet

Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor

Data:10.11.2014

Peştele se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet

Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

Data:03.11.2014

Peste pulpele de raţă de presară sare, acele de rozmarin, boabele de piper şi foile de dafin.... articol complet

Pulpă de curcan aromată la cuptor

Data:30.10.2014

Pulpa de curcan se taie rondele, cu tot cu os. Se presară cu sare şi piper, apoi se rumenesc... articol complet

Doradă cu legume la cuptor

Data:28.10.2014

Dorada se curăţă de solzi şi intestine şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu... articol complet

Iepure cu roșii, rozmarin și salvie

Data:27.10.2014

Iepurele se tranşează. Se presară cu sare, piper, salvie şi rozmarin. Se lasă să stea 20 de... articol complet

Compot de gutui

Data:23.10.2014

Gutuile se spală bine de puf, apoi se taie cubuleţe. Se pun la firt în apă cât să le... articol complet

Mâncare de legume în vin roșu

Data:22.10.2014

Vânăta se taie cubuleţe, care se prăjesc în 2 linguri de ulei de măsline Dovlecelul se taie... articol complet

Baghete de pește

Data:21.10.2014

Se dezosează carne de peşte şi se dă de 2 ori prin maşina de tocat. Carnea tocată se... articol complet

Mâncare de gogonele cu carne de porc

Data:20.10.2014

Pulpa de porc se taie cubuleţe, care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei până se rumenesc... articol complet

Caras prăjit

Data:16.10.2014

Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se taie bucăţi şi se presară cu sare. Se... articol complet

Dulceață de măceșe

Data:15.10.2014

Măceșele se spală cu apă rece, apoi se curăţă de codițe și se semințe. Măceşele... articol complet

Prăjitura Doboş

Data:14.10.2014

Crema rezultată se împarte în 7 părţi egale. Se ung alternativ foile cu cremă.... articol complet

Șalău înăbușit cu sos de roșii

Data:13.10.2014

Şalăul se curăţă se solzi şi de insestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]