Retete prezentate pe intelesul tuturor
Piept de curcan în sos de muștar și smântână
Data:24.11.2014Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare, piper şi coajă de... articol complet
Sardine cu coriandru la grătar
Data:21.11.2014Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se... articol complet
Ouă fierte cu sos de ciuperci
Data:18.11.2014Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul... articol complet
Iepure cu sos pesto
Data:14.11.2014Baconul se taie cubuleţe mici care se rumenesc într-o tigaie. După ce s-au prăjit se scot pe... articol complet
Cartofi cu broccoli
Data:13.11.2014Cartofii cu tot cu coajă se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert se lasă să se... articol complet
Shakshuka cu vinete
Data:12.11.2014Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie... articol complet
Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval
Data:11.11.2014Ciocănelele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei. Peste ciocănele se pun... articol complet
Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor
Data:10.11.2014Peştele se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet
Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin
Data:03.11.2014Peste pulpele de raţă de presară sare, acele de rozmarin, boabele de piper şi foile de dafin.... articol complet
Pulpă de curcan aromată la cuptor
Data:30.10.2014Pulpa de curcan se taie rondele, cu tot cu os. Se presară cu sare şi piper, apoi se rumenesc... articol complet
Doradă cu legume la cuptor
Data:28.10.2014Dorada se curăţă de solzi şi intestine şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu... articol complet
Iepure cu roșii, rozmarin și salvie
Data:27.10.2014Iepurele se tranşează. Se presară cu sare, piper, salvie şi rozmarin. Se lasă să stea 20 de... articol complet
Compot de gutui
Data:23.10.2014Gutuile se spală bine de puf, apoi se taie cubuleţe. Se pun la firt în apă cât să le... articol complet
Mâncare de legume în vin roșu
Data:22.10.2014Vânăta se taie cubuleţe, care se prăjesc în 2 linguri de ulei de măsline Dovlecelul se taie... articol complet
Baghete de pește
Data:21.10.2014Se dezosează carne de peşte şi se dă de 2 ori prin maşina de tocat. Carnea tocată se... articol complet
Mâncare de gogonele cu carne de porc
Data:20.10.2014Pulpa de porc se taie cubuleţe, care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei până se rumenesc... articol complet
Caras prăjit
Data:16.10.2014Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se taie bucăţi şi se presară cu sare. Se... articol complet
Dulceață de măceșe
Data:15.10.2014Măceșele se spală cu apă rece, apoi se curăţă de codițe și se semințe. Măceşele... articol complet
Prăjitura Doboş
Data:14.10.2014Crema rezultată se împarte în 7 părţi egale. Se ung alternativ foile cu cremă.... articol complet
Șalău înăbușit cu sos de roșii
Data:13.10.2014Şalăul se curăţă se solzi şi de insestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie... articol complet