Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Cum se extrage clorofila din spanac
Data:13.05.2011Clorofila se gaseste in special in legumele frunzoase, iar spanacul este ingredientul care are... articol complet
Salata / starter de somon crud si castraveti
Data:09.05.2011Munca pe care o fac de mai bine de 3 luni in restaurantul asiatic din Dublin isi pune ceva... articol complet
Uleiul de nuci – inedit, gustos, hranitor, sanatos
Data:03.05.2011Am descoperit de curand uleiul de nuci si tare mult m-am indragostit de el. Am mai demult un mic... articol complet
FOTO Experiment: burger de casa lasat o luna in aer liber
Data:22.04.2011Am pornit acum mai mult de-o luna un experiment, in contrapartida cu cele facute de marile ziare... articol complet
Student in bucatarie (4): Printre calcani, somoni si pastravi
Data:16.04.2011Un alt modul important al cursului culinar pe care il urmez a fost legat de pesti: filetare,... articol complet
Update: Viata mea in restaurant
Data:03.04.2011Cum-necum se cam fac doua luni de cand lucrez in restaurantul asiatic de care v-am zis prima oara... articol complet
Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita
Data:25.03.2011Am asteptat cu interes sesiunea de la scoala legata de canea de vita: de la transarea unei pulpe... articol complet
Bobul de orez
Data:22.03.2011Lipit de palme, lipit de farfurie, intors de la mesele clientilor. Intins pe jos, rastignit pe un... articol complet
Student in bucatarie (2): sosuri celebre si preparate din legume
Data:18.03.2011Daca in episodul de debut al cursului culinar pe care-l urmez in Dublin am vorbit pe scurt despre... articol complet
Supa chinezeasca din tofu uscat
Data:15.03.2011Munca in restaurantul asiatic pe care am inceput-o de mai bine de o luna, iata (pff…ce-a... articol complet
Student in bucatarie (1): introducere in lumea legumelor si a supelor
Data:09.03.2011O pauza asa de lunga in postarile de aici are mai multe explicatii. Una dintre ele vine chiar... articol complet
Stridiile proaspete – de neiertat in Dublin
Data:26.01.2011De vreun an s-a deschis un Good Fish Shop la vreun kilometru de zona in care stau in Dublin. Cred... articol complet
INTERVIU: Cezar Munteanu – Chef Cezar (Euforia TV)
Data:24.01.2011Are 37 de ani, este casatorit si are doi copii si il stiti in principal de la Euforia TV... articol complet
CRONICA: Hugo’s si Le Cafe des Irlandais – restaurante din Dublin
Data:17.01.2011M-am gandit sa reincep sa scriu despre restaurante, chiar daca acestea sunt din Dublin si atunci... articol complet
“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului
Data:11.01.2011Stiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica... articol complet
Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite
Data:04.01.2011Am inceput in glorie anul 2011 in ce priveste gatitul in casa si sper sa ma tina. Sunt foarte... articol complet
Top 10 articole Foodblog.ro in 2010
Data:31.12.2010M-am gandit sa pun un articol special in care sa va arat care au fost cele mai citite articole pe... articol complet
Pui si ciuperci in sos de sampanie roz
Data:21.12.2010O sticla de sampanie roz in care se mai afla cam 60% din continut te poate face sa te gandesti sa... articol complet
Doua variante RAPIDE de supa de peste
Data:04.12.2010Iubesc pestele, iubesc supele si ciorbele, iubesc legumele in supa si ciorba. Iubesc mancarurile... articol complet
O pizza mancata la Milano
Data:09.11.2010S-a intamplat sa ajungem de curand la Milano, 3 zile, la niste prieteni vechi. Mai fuseseram la... articol complet