Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Cheesecake cu banane
Data:05.03.2012Am zis sa va plictisesc si eu putin cu o reteta de cheesecake, daca tot este un desert preparat... articol complet
Risotto de mere si ciocolata alba
Data:27.02.2012Aveam de mult in minte intiparita aceasta mica aventura in bucatarie: realizarea unui risotto... articol complet
Esentele vs. extractele in gatitul nostru zilnic. Caz particular – vanilia
Data:20.02.2012Teorema 1: Imi place mult sa ma uit la ingredientele folosite de oamenii care gatesc, atunci cand... articol complet
Fasole galbena in lapte de cocos
Data:19.02.2012Am vazut la magazinul polonez din cartier fasole galbena pastai, exact cum se gasea in curtea... articol complet
Supa crema de ciuperci de padure cu migdale
Data:17.02.2012Trebuie sa marturisesc ca sunt total atipic cand vine vorba de gatit. Mie nu-mi place prea mult... articol complet
10 lucruri INEDITE despre mere. Le stiai?
Data:17.02.2012De la fruct al pacatului la ingredient de baza in alimentatie, de la inalbitor de dinti pana la... articol complet
Scoici St.Jaques (scallops) si ciuperci in sos redus de peste
Data:16.02.2012S-ar putea ca preparatul despre care voi scrie mai jos sa vi se para complex. Cumva este, iar in... articol complet
Salata calda de piept de curcan cu ardei copti
Data:15.09.2011Masa de seara este foarte importanta pentru ca poate asigura un somn linistit si o digestie... articol complet
Fotoreportaj: ferma Airfield Dublin – hectare de animale, plante, fructe si legume
Data:13.09.2011Stiti de ce imi place asa de mult Dublinul? Ok, e un oras mic de tot, si ultima oara am constatat... articol complet
Reteta: cartofii Byron – potriviti pentru garniturile de carne
Data:05.09.2011Am decis sa impartasesc cu voi modul in care se fac cartofii Byron din doua motive: 1). i-am tot... articol complet
Cum am decis sa incerc sa iubesc toate alimentele
Data:30.08.2011Am stat si m-am gandit si m-am decis. Nu, glumesc, nu am stat deloc sa ma gandesc: mi-a venit pur... articol complet
Jurnal de Estonia (3): o zi in padure cu mancare, soare si tantari
Data:24.08.2011Episodul 3 al calatoriei mele culinare din Estonia de la inceputul lunii iunie va va vorbi despre... articol complet
Omleta cu avocado si branza cu mucegai
Data:26.07.2011Imi place sa ma joc cand fac omlete, avand la dispozitie atatea si atatea ingrediente: de aceasta... articol complet
Son
Data:27.06.2011Son e un simplu nume. Son e de o varsta cu mine. Son e thailandez. Son de-abia vorbeste engleza.... articol complet
Reteta mea de mic dejun plin de vitamine si nutrienti
Data:24.06.2011Pentru mine mic-dejunul este foarte important, poate cel mai important din toata ziua. In trecut... articol complet
Jurnal de Estonia (2): La piata din Tartu si prin oras
Data:20.06.2011Stiti ca de fiecare data cand ajung in alta tara in calatoriile mele culinate negresit TREBUIE sa... articol complet
Jurnal de Estonia (1): O saptamana in restaurantul Vilde, alaturi de Nico Lontras
Data:13.06.2011Si a fost Estonia: intre 2 si 9 iunie m-am aflat in Tartu, in sud-estul tarii, al doilea oras... articol complet
Student in bucatarie (6): examenul de absolvire
Data:02.06.2011Si iata ca am ajuns si la finalul povestirilor de la cursul culinar pe care l-am inceput in... articol complet
Una din acele zile de luni
Data:01.06.2011Lunea e o zi moarta. Cand nu e moarta parca primeste in vene o injectie cu adrenalina, capabila... articol complet
Student in bucatarie (5): fructe de mare, salate, miel si multe poze
Data:28.05.2011N-am mai scris de ceva vreme despre cursul meu culinar si fiindca am avut vacanta doua saptamani,... articol complet