Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Cronică de restaurant: L’Ecrivain (o stea Michelin)
Data:29.04.2010Ultima oara cand mancasem intr-un restaurant apropiat de standardele Michelin (alea care se... articol complet
Turnul meu de condimente
Data:28.04.2010Fiindca stiti ca suntem pasionati de condimente (sotia + eu) atunci trebuie sa stiti ca in... articol complet
Mic dejunul gurmandului
Data:27.04.2010Marea majoritate a diminetilor imi sunt ocupate, culinar, de cereale si fructe uscate cu lapte.... articol complet
Concurs: Faza finală, încercările celor 11 concurenți
Data:26.04.2010Asa cum am spus, in acest articol voi grupa cele 11 incercari facute de cei 11 concurenti care se... articol complet
Tajine de miel cu vinete
Data:24.04.2010Da-mi vinete, da-mi rosii, da-mi usturoi, da-mi niste carne/peste, da-mi ierburi – si m-ai... articol complet
Pui stock :)
Data:23.04.2010De când am început să fac risotto, corect, dispărându-mi teama de acest preparat, ideea de... articol complet
Friptură de vită maturată, cu salată
Data:22.04.2010Cuuum? Friptura de vita cu salata? Doar atat? Ce-i asta? Pai gatim sau ne jucam? Raspunsul e... articol complet
Pătrunjel și busuioc de casă
Data:21.04.2010Mi-am adus din Sicilia seminte de patrunjel si busuioc, din soiuri italienesti. Voiam de mult... articol complet
Jurnal de Sicilia 6: Piețele de mâncare
Data:19.04.2010Acesta este ultimul episod al calatoriei culinare din Sicilia, si episodul la care poate tin cel... articol complet
Jurnal de Sicilia 5: Street food
Data:12.04.2010E cazul sa finalizez serialul despre calatoria siciliana, asa ca astazi vin cu penultimul episod... articol complet
Risotto all marinara
Data:08.04.2010Doar din acest an am început să gătesc risotto, fiindcă dacă tot am zis că bucătăria... articol complet
Mit dezumflat: Cele 5 porții de legume și fructe pe zi NU protejează masiv împotriva cancerului
Data:07.04.2010Am citit astazi concluziile foarte interesante ale unui studiu mamut, facut pe aproape 500.000 de... articol complet
Jurnal de Sicilia 4: Cannoli și cassata, vedetele dulciurilor
Data:01.04.2010Au fost paste, a fost pizza, au fost peste si fructe de mare, azi avem dulciurile siciliene, un... articol complet
Jurnal de Sicilia 3: Pește și fructe de mare
Data:29.03.2010Paradis. Nemaivazut. Incredibil. Nu stiu ce as mai putea spune despre abundenta si prospetimea... articol complet
Jurnal de Sicilia 2: Pizza, la mama ei acasă
Data:25.03.2010Am o adevarata biblie a bucatariei italienesti acasa. Se cheama Made in Italy si este scrisa de... articol complet
Jurnal de Sicilia 1: Cum mă îndrăgostesc și mai mult de paste
Data:23.03.2010Intre 13 si 21 martie am fost in Sicilia pentru a aprofunda mai bine bucataria acestei regiuni... articol complet
Concurs pe foodblog.ro
Data:13.03.2010Blogul va fi in standby o saptamana, fiindca mergem intr-o calatorie culinara in Palermo/Sicilia.... articol complet
Pui în vas roman cu fasole verde, cartofi și ceapă roșie
Data:08.03.2010De multe ori uităm că simplitatea rețetelor și simplitatea alegerilor pot duce tot la... articol complet
Rețetă: Kefta în sos de roșii cu ouă
Data:04.03.2010Bine ați venit iar la masa noastră virtuală! Astăzi vă oferim încă un preparat oriental,... articol complet
Snacksurile integrale: Păcatul ne atinge pe toți
Data:02.03.2010Vorbim aici însă de păcatul culinar, e drept. Articolul scris pentru Prânzul din Caserolă... articol complet