Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Tartă noncarnivoră
Data:17.07.2010Dupa treaba de acum cateva saptamani, de AICI, joi am facut iar o tarta, de aceasta data insa... articol complet
Mâncare irlandeză (1): Colcannon
Data:12.07.2010Categoria destinata mancarii irlandeze, pe care o inaugurez acum, nu va fi intinsa, fiindca... articol complet
Printre cireșe, shiitake, clătite și paste de casă
Data:06.07.2010Cam asa s-au desfasurat ultimele zile pe la noi prin casa. Am cumparat, am gatit, am baut, iar... articol complet
Mic dejun: Tartă cu ardei gras
Data:28.06.2010Ieri dimineata, fiindca voiam un mic dejun un pic mai special iar in frigider se relaxa un... articol complet
FOTO: O calatorie mica prin Irlanda
Data:25.06.2010In ultimele saptamani poate am scris mai putin, insa s-a intamplat acest lucru si fiindca am avut... articol complet
INTERVIU: Claudiu Leonte, proprietar La Bonne Bouche
Data:22.06.2010Spre rusinea mea, am aflat doar de doua – trei luni despre Claudiu Leonte, odata cu... articol complet
Varianta mea de cartofi la cuptor
Data:19.06.2010Una dintre cele mai ieftine si folosite garnituri din lume, cartofii la cuptor, reprezinta o... articol complet
Chifteluțe la cuptor din soia și năut
Data:09.06.2010De cand avem in casa aproape in permanenta naut (si boabe, si faina) facem tot felul de... articol complet
Fotoreportaj: Dublin Maritime Festival 2010
Data:08.06.2010Si a fost iar Maritime Festival in Dublin, cele 4 zile anuale din iunie in care lumea vine in... articol complet
Fotoreportaj: Point Village Market – Dublin
Data:03.06.2010In weekendul trecut s-a inaugurat in Dublin cea mai mare piata publica in aer liber, Point... articol complet
Mere coapte umplute cu prune și semințe de pin
Data:28.05.2010Ne plac mult merele coapte fiindca sunt gustoase si fiindca reprezinta un gen de desert mai... articol complet
Ou ochi cu ceapă verde și lipie
Data:26.05.2010Imi place mult sa gatesc mic dejunul si sa ma joc cu acest lucru. Asa am facut si astazi, cand am... articol complet
Fast food real: Shaorme și kebapi în casă
Data:25.05.2010Cand am ceva timp liber imi place sa ma destrabalez in bucatarie, adica asta insemnand prepararea... articol complet
INTERVIU: Cătălin Mahu – proprietar “La Mama”
Data:24.05.2010Apariția restaurantelor La Mama in Bucuresti, acum niste ani buni (mai exact in 1999), a... articol complet
O variantă de Sunday Roast
Data:19.05.2010Sunday Roast este o masa inca specifica in Europa, in special in Marea Britanie si in Irlanda,... articol complet
INTERVIU: Costas Cozma – rezident chef în Scoția
Data:17.05.2010Astazi inaugurez o noua rubrica, pe care imi doresc sa o tin saptamanal, teoretic in fiecare zi... articol complet
Paste mediteraneene cu midii
Data:14.05.2010De la o vreme am reinceput sa ne bagam in seama vechile obiceiuri si sa preparam ceva fresh (cam)... articol complet
București: La masă cu Radu Popovici și Adi Hădean
Data:12.05.2010Dragi prieteni gurmanzi bucuresteni (dar anuntul e valabil si pentru non-bucurestenii care pot... articol complet
Și pătrunjelu’ maaaare se făcuuuuu…
Data:11.05.2010Am plantat in casa (si am scris aici treaba asta) patrunjel si busuioc acum ceva vreme. Din... articol complet
O zi în bucătăria și la masa noastră
Data:07.05.2010M-am gandit sa va prezint astazi, inainte de weekend, cum arata o zi culinara in casa noastra. De... articol complet