publicat la 18.02.2012
publicat la 13.02.2012
publicat la 07.02.2012
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de legume cu galuste din gris
Morcovul il taiati in 4,o ceapa la fel,iar cealalta o lasati intreaga,pieptul de pui il taiati bucati si lasati la fiert.Cand au fiert legumele ne apucam de galuste:am batut ouale cu uleiul si sarea si apoi adaugam grisul in ploaie.Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa...
Ciorba de perisoare
Se da morcovul si ceapa pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in...
Ciorba de os cu bors
Mod de preparare:puneti osul la fiert aprox 1h,dupa care verificati daca e fiert cat de cat. Adaugati cartofi cubulete,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.] Dupa ce au fiert legumele adaugati borsul si ...
Ciorba de fasole cu carne
repede puneti fasolea la umflat seara cu apa calda peste ea.Dimineata o fierbeti putin in apa pusa seara,iar dupa ce da in clocot schimbatiapa si puneti fasolea la fiert.Daca folosti carne proaspata sau congelata o fierbeti separat pe jumatate.In fasole adaugati o ceapa tocata marunt si morcovul...
Ciorba de cocos
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si taieteii si mai lasam 10-15 min;punem delicatul si...
Fasole frecata
Mod de preparare: Fasolea o alegem, o spalam si o punem in apa la inmuiat cu o seara inainte de a pregatii fasolea. A doua zi scoatem fasolea din apa in care a stat la moi si o punem intr-un strecurator. Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam zarzavaturile ( morcovul, pastranacul,...
Tort de mousse de ciocolata
Mod de preparare: blat se bat albusurile spuma , se adauga pe rand zaharul si se bat pana se topeste, se pun galbenusurile unul cate unul se amesteca bine cu mixerul apoi renuntam la el si punem la treaba lingura de lemn.Se adauga...