bahna_violeta

1

Bucataras
incepator

Suceava

Bucataras din 09.08.2012

RETETE66
PRIETENI40
Retete / Aperitive / Garnituri

Tortilla cu cartofi,ardei si rosii

In Aperitive / Garnituri la 17 Dec 2012

Am amestecat faina de grau cu malaiul si am facut un aluat de consistenta celui de clatite. Am pus clatita in tigaie. Cand s-a facut o punem intr-o farfurie. Intre timp am tocat ceapa marunt, am pus cartofii, ardeiul si rosia la prajit. In cele din urma am pus usturoiul, foarte putin piper, sare...

Pireu de spanac

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2012

Punem spanacul la fiert ,eu am folosit spanac congelat si am avut de asteptat pana a fiert bine. Dupa ce a fiert punem o lingura de faina si un ou batut cu sare, mai lasam pe foc circa 10 minute. Eu l-am servit cu mamaliguta calda.

Rosie umpluta cu ou

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2012

Scobim rosia de miez si punem oul in ea. Condimentam cu sare si dam la cuptor timp de 15 minute. Un mic dejun simplu.  

Langosi cu cartofi si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2012

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa...

Tartine cu crema de smantana

In Aperitive / Garnituri la 16 Sep 2012

Facem mai intai bruschetele,taiem painea feiute subtiri o dam cu ulei de masline si o dam la cuptor cam 10-15 minute.Dupa ce au devenit crocante le ungem cu crema de smatana si le decoram cu marar.

Carnaciori in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 27 Aug 2012

Taiem aluatul in patratele maricele,luam o patratica de aluat si infasuram carnaciorul in ea,facem asa pana terminam aluatul,presaram susan deasupra si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Un minunat aperivit,usor de preparat si delicios. Pofta buna!

Platou cu legume

In Aperitive / Garnituri la 20 Aug 2012

Se spala legumele. Taiem castravetii si ardeii fasii subtiri, un ardei il pastram pentru a-l umple cu branzica. Taiem feliile de paine in doua fara marginile rotunde, punem pateul de pui peste paine, decoram cu o feliuta de rosie si patrunjel. Umplem ardeiul cu branzica taiata feliute, punem...

Piftelute din cartofi cu sos de rosii

In Aperitive / Garnituri la 12 Aug 2012

Piftelutele de cartofi Se curata cartofi de coaja si se slapa apoi se taie cubulete si se pune la fiert cu sare.Dupa ce au fiert se surge din apa dar nu toata cam jumatate si se condimenteaza cu sare,punem faina si pisam pana iese un pireu cu consintenta mai tare,apoi punem oul si patrunjelul...

Aperitiv colorat

In Aperitive / Garnituri la 9 Aug 2012

Se taie salamul si cascavalul in forma de triunghi si se pune un strat de cascaval unul de salam si tot asa pana consideram ca e de ajuns, apoi taiem ardiul in forma de inima si il punem deasupra. Restul legumelor se taie folosind forme, punem bucatele mici de cabanos, ornam cu patrunjel si...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]