aziz

1

Bucataras
incepator

Tg Neamt

Bucataras din 07.09.2010

RETETE294
PRIETENI112
Retete / Pizza

Pizza cu legume

In Pizza la 16 Mai 2012

Se amesteca drojdia cu zaharul si putin lapte cald se amesteca pana se topeste drojdia.Turnam peste faina adaugam si restul ingredientelor, framantam pana obtinem un aluat ca plastelina pe care il vom lasa la crescut 30 minute. Intindem foaie subtire in tava si adaugam legumele pe care in...

Calzone cu ciuperci si pui

In Pizza la 16 Mar 2012

Facem aluatul mai intai punem faina cernuta intr-un castron.Intr-un castronel punem drojdia ,zaharul ,3 linguri de faina si putin lapte amestecam bine acoperim cu folie de plastic si lasam la loc cald pana creste .Aceasta maia se adauga in castronul cu faina impreuna cu restul de lapte caldut se...

Micul marele dejun

In Pizza la 25 Sep 2011

Amestecam bine cele doua feluri de faina .Intr-un castronel facem maiaua din drojdie ,zahar,putin lapte cald si putina faina ,acoperim si lasam sa creasca.Facem o gropita in faina si turnam maiaua adaugam sarea si lapte cald usor ,usor pana obtinem un aluat putin lipicios ,sa nu fie tare ,pe...

Coronita cu piept de pui

In Pizza la 13 Ian 2011

facem mai intii aluatul care este unul de pizza dupa cum ati observat si il lasam la dospit. pregatim umplutura :taiem pieptul de pui cubulete mici si-l punem la calit in putin ulei adaugam ceapa taiata pestisori ,ardeiul gras cubulete, usturoi si condimentam bine .cind carnita este fiarta si...

Puisori cu mac

In Piine la 26 Dec 2010

facem un aluat din toate ingredientele lasam la crescut jumatate de ora , facem foaie ungem cu oul batut si dam prin mac formele .

Pizza cu ton ,ciuperci si masline verzi

In Pizza la 17 Dec 2010

drojdia cu zaharul si putin lapte caldut se amesteca bine .punem faina intr-un castron facem o gaura in mijloc si turnam drojdia amestecam cu putina faina de pe margini si se  lasa la crescut 10 min.apoi adaugam sarea si restul laptelui si framintam,adaugam uleiul de masline si framintam in...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 21.06.2012

Sambusek cu carne tocata

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Retete preferate
Maioneza cu lapte

Voturi:15

Baclavale

Voturi:40

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]