![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 08.05.2014
publicat la 05.05.2014
publicat la 05.05.2014
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Iepure cu cartofi si rozmarin
Transeaza si spala iepurele .Sareaza-l si pipereaza-l dupa gust . Intr-o tigaie mare antiaderenta pune putin ulei de masline ,usturoiul taiat marunt ,iepurele ,cartofii taitai in cuburi mari ,rosiile taiate in 4 ,crengutele de rozmarin ,pasta de tomate ,vinul si un pahar de apa. Lasa...
Friptura de porc cu legume, la cuptor
Taie muschiuletul de porc in filete de 2 cm.Taie doar pana la baza ,astfel incat filetele sa nu se desprinda .Sareaza si pipereaza dupa gust . Leaga muschiuletul Intr-un saculet ,sau o bucata de tifon pune salvia,rozmarinul si cateii de usturoi. Intr-o cratita antiaderenta pune...
Chiftele cu mazare
Intr-un castron pune carnea ,painea inmuiata in lapte,oul ,branza ,sare si piper si nucsoara daca doresti.Amesteca totul bine si formeaza chiftelute (de marimea bilutelor de ping pong ).Trecele prin faina. Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei de masline.Adauga chiftelutele si putin vin...
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai ,uscat, putin ulei si jumatate din cantitatea de vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul si adauga vinul ce a...
Bibilica cu masline
Spala bibilica si transeaz-o. Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o...