asubana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.03.2011

RETETE31
PRIETENI27
Retete / Aperitive / Garnituri

Chipsuri de casa

In Aperitive / Garnituri la 20 Mar 2011

Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus, puteti adauga si braza de vaca si mai adaugati sare in compozitie, Se incorporeaza cu apa si se face o coca. Sa fie un aluat de intins fara sa se prinda. Dati formele dorite. Le preparati in ulei incins.Daca vreti sa iasa mai crocante...

Omleta cu ceapa rosie si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 20 Mar 2011

Se incinge uleiul. Intre timp se bat ouale bine, se taie ceapa rondele si se freaca cu putina sare ca sa se moaie sa nu mai fie nevoie sa unditi ceapa inainte in asa fel sa raman gustul de ou. Se adauga ceapa cu oul batut, se amesteca si puneti compozitia in tigaie fara a lasa nici un spatiu...

Sticsuri „Retetele Danielei”

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2011

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea. - cuptorul incins in prealabil.

Saratele

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2011

Se amesteca tote ingredientele, se incorporeaza cu faina pana se face un aluat nici prea moale nici prea tare doar cat sa il puteti intinde si sa nu se lipeasca cand il intindeti. Lasati la rece timp de 1h. Se presoara cu faina si se intinde o foaie mare ca pentru o tava de cuptor, ungeti...

Omleta combinata ”asubana”

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2011

- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal, -se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne, -se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, ardei si sunca. -intre timp bateti ouale ,adaugatle...

Friganele

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2011

 Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute cu sare si piper. Feliile de piine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pina se rumenesc. Se servesc la mazare sau ca aperitiv.

Branza picanta cu marar verde ” asubana ”

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2011

Se amesteca branza,(daca este cas dulce se da prin razatoare si se sareaza),ceapa,ardeiul si mararul( se toaca marunt).Se amesteca cu uleiul pana devine o pasta tartinabila.Se orneaza cu rosii proaspete bine coapte. Se poate servi cu paine prajita - tartinute sau tip salata....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
 
Retete preferate
Inele fragede

Voturi:28

Chec Zebra

Voturi:32

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]