PizzaLivrare.ro reprezinta exemplul perfect pentru felul in care mediile offline si online interactioneaza si coexista in cel mai profitabil mod. Platforma online pentru pizza delivery, PizzaLivrare.ro, este singura din tara pe care se pot inregistra toate pizzeriile pentru a oferi clientilor lor posibilitatea de a le vizualiza in intregime meniurile si de a efectua comenzi online pentru pizza.
Mediul online este de domeniul prezentului si, in mod cert, va fi si de domeniul viitorului, iar, pe fondul crizei economice mondiale, tot mai mult antreprenori s-au orientat spre acesta: mediul virtual – ca mediu al desfasurarii afacerilor.
O multime de afaceri traditionale migreaza acum spre mediul online, iar unii intreprinzatori isi deschid business-ul direct in mediul virtual.
Noutatea pe care o aduce serviciul online PizzaLivrare.ro consta in faptul ca aceasta platforma reprezinta un sediu central virtual unde consumatorii pot vedea toate pizzeriile din orasul lor alaturi de meniurile si preturile actualizate ale acestora. PizzaLivrare.ro activeaza deja in cele mai mari orase ale tarii, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea si Satu Mare, avand inscrise in baza de date peste 500 de restaurante si pizzerii.
Clientii platformei http://pizzalivrare.ro/ beneficiaza de o paleta larga de optiuni, putand efectua comenzile online si avand acces la meniurile complete si la preturile actualizate zi de zi.
Din cauza crizei economice si a nevoii consumatorilor de economisire a timpului, comenzile online pentru orice tip de produse se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. In prezent, consumatorii doresc ca totul sa fie facut cat mai rapid si intr-o maniera cat mai simpla, iar o comanda online intruneste aceste doua calitati de baza. Modul de a comanda online transforma experienta oricarui consumator intr-una simpla, rapida si eficienta, potrivita vietii cotidiene extrem de agitata si de ocupata. Comenzile digitale sunt extrem de convenabile si cotate foarte bine de clienti.
Un enorm succes il detin retelele de socializare caci acestea permit promovarea oricaror firme sau business-uri si atragerea de noi clienti. Daca o afacere offline are o baza puternica de clienti, aceasta va fi in continua crestere prin intermediul retelelor de socializare precum Twitter sau Facebook, unde orice afacere poate strange o multime de fani.
Platforma online pentru livrare de pizza la domiciliu, PizzaLivrare.ro, sprijina pizzeriile din Romania, facilitand intermedierea intre acestea si clienti in mediul virtual, reprezentand exemplul perfect prin care o afacere offline poate fi imbunatatita prin metodele online.
Mediul online poate facilita, de asemenea, o interactivitate crescuta intre o anumita afacere si clientii sai prin intermediul dialogului online - o sectiune de FAQ a site-ului unui anume business. Tot prin intermediul mediului online, antreprenorii pot monitoriza ce se scrie pe Internet despre afacerile lor, pot citi review-uri si apoi isi pot imbunatati modul de lucru conform celor afirmate de clienti.
Avantajele pe care le are o afacere online sunt considerabile si, in mod cert, merita avute in vedere.
In primul rand, piata online din Romania este inca la inceput, spre deosebire de alte tari, dar intr-o continua si masiva dezvoltare, fiind afectata mai putin decat alte domenii de criza economica.
Costurile mici constituie un alt avantaj, caci demararea unei companii pentru web nu a fost niciodata mai ieftina. O companie care isi dezvolta activitatea online are nevoie de mai putin spatiu decat una traditionala sau offline, iar tehnologiile necesare dezvoltarii soft-ului se pot gasi, in mare parte, gratuit.
Odata cu realizarea unui proiect online de succes, modalitatea de a castiga bani va aparea de la sine, iar astfel, o afacere web nu necesita neaparat un model de business si de incasari.
Fondurile de investitii au devenit constiente de expansiunea domeniului online si gasirea unui investitor pentru o astfel de afacere se va dovedi a fi o experienta destul de usoara.
Mediul virtual ofera o flexibilitate in ceea ce priveste modalitatile de a construi un model de business, chiar si pentru livrarile de mancare la domiciliu. Nu mai intra in discutie doar site-uri de content sau e-commerce-ul, punandu-se baza tot mai mult pe originalitate si imaginatie.