Bucataras in oras

 Cauta » 

Intalniri marca Bucataras

Postat de: Constelatialeu in Bucataras in oras

N-am mai asternut de ceva vreme nici un rand pe aici, am zis sa o fac acum pana nu uit ce vreau sa spun.....:DCiteste continuarea

Hai la film! - Bohemian Rapsody, vineri, 23 noiembrie

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Dragi bucatarasi! Revin, asa cum am promis, cu titlul si ora filmului pe care il vom viziona maine seara impreuna cu cei dintre voi care veti putea ajunge maine seara, 23 noiembrie, la Baneasa...Citeste continuarea

Hai la film cu bucatarasii vineri, 23 noiembrie!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Dragi bucatarasi, o alta traditie frumoasa a site-ului nostru vesel este ca asa, cam pe vremea asta, spre sfarsitul lui noiembrie, sa ne intalnim la un film :)Citeste continuarea

La cafea si povesti cu Sylvia Boutiere

Postat de: Anca_Bucataras in Bucataras in oras

Pe Sylvia o indragesti chiar si fara sa o cunosti. Voi, bucatarasii, ati avut-o aproape si v-ati bucurat de prezenta ei "din cele mai vechi timpuri" ale site-ului si stiti ca a ramas cu sufletul...Citeste continuarea

Pe locuri, fiti gata, PICNIC!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Bucatarasi dragi, cred ca e vremea de o intalneala vesela si frumoasa marca Bucataras. Stiu ca anuntul s-a lasat asteptat un pic mai mult decat in anii trecuti, insa gata, planetele s-au...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Cosmin Dragomir - membru special in juriul concursului Reteta Anului 2017

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Sunt sigur ca sunteti foarte curiosi sa aflati mai multe despre invitatul special al juriului la cel mai renumit concurs al anului pe Bucataras.ro, Reteta Anului. L-am descusut pe Cosmin Dragomir...Citeste continuarea

Ce inseamna Club Fan Brânza

Postat de: gusti in Bucataras in oras

Daca publici pe www.bucataras.ro o reteta cu ingrediente Delaco, atunci esti inscris automat in clubul nostru unde o sa ai parte de multe surprize placute si premii!Citeste continuarea

Cea mai mancata branza…

Postat de: gusti in Bucataras in oras

Iata cateva informatii despre fanii branza din lume: la nivel mondial cel mai mult se mananca branza tip cheddar. Cel putin asa arata statisticile disponibile, iar influenta majora este adusa de...Citeste continuarea

Degustarea brânzeturilor – reguli de bază

Postat de: gusti in Bucataras in oras

Așa cum îi stă bine unui adevărat fan brânză, acesta trebuie să fie permanent informat și trebuie să stăpânească cât mai bine informațiile esențiale despre brânzeturi.Citeste continuarea

Sarbatoarea Pastelui

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

De cand ma stiu am intampinat cu mare emotie Sarbatoarea Pastelui, fiind unul din momentele de peste an cand ne adunam cu totii in casa parintilor, frati, surori, copii, asa cum ne sta bine tuturor.Citeste continuarea

Special guest: Dr Brindusa Constantin despre EQIDIGEST si produsele EQIGENO

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Dr. Brindusa Constantin a vorbit pentru cititorii www.bucataras.ro despre produsele lansate pe piata de catre echipa Cedisan sub brandul EQIGENO = Natură. Știință. Conștiință.Citeste continuarea

Food Bloggers Conference

Postat de: nico15 in Bucataras in oras

Stiu ca vor mai aparea destule articole pe aceasta tema, deoarece au fost mai multi membri ai site-ului la acest eveniment, dar doresc si eu sa va impartasesc din tainele acestui moment trait in...Citeste continuarea

After Food Bloggers Conference

Postat de: papabundetot in Bucataras in oras

Prima editie Food Bloggers Conference a avut loc pe 26 noiembrie 2014,asa cum multi dintre voi stiu deja,am fost prezenta acolo si sunt extrem de fericita ca am avut aceasta sansa,iar pentru ca am...Citeste continuarea

Cooking with Joseph Hadad

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

350 de euro costa un curs de gatit cu Joseph Hadad, cu 3 sesiuni de cooking.Citeste continuarea

Ce-am mai testat si mi-a placut ...

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Grilul Blaumann si tigaia Regis Stone au fost pe mina mea saptamina aceasta ...Citeste continuarea

Numarul 5 al revistei Pasticceria îți aduce gratuit un set de forme pentru mousse sau prăjituri

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Noul număr al colecției Pasticceria este aici. Este timpul să redescoperi gustările mici care vor face cea mai puternică impresie asupra prietenilor, familiei și colegilor tăi de birou.Citeste continuarea

Mimi Nicolae, sous-chef Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor: "Vizitez des bucataras.ro"

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Cu Mimi Nicolae, sous-chef “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, ne intilnim in reality showul Antenei 1, in fiecare luni de la 20.30Citeste continuarea

Numarul 4 al revistei Pasticceria iti aduce gratuit o formă de silicon pentru lingurițe

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Nu rata ultimul număr al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio.Citeste continuarea

 Cauta »