Articole

Casa fluturilor, Londra

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Casa fluturilor va invita in lumea minunata a acestor fiinte fragile si frumos colorate.Citeste continuarea

Povesti cu si despre ciocolata

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Dragele mele ciocolatoase, poftiti alaturi de mine intr-o lume delicioasa, plina de savoare si de placere... De curand am fost la Barcelona, unde, printre altele am vizitat si Museu de la...Citeste continuarea

Advent si Tirguri de Craciun in München

Postat de: danakarin in Bucataras hai hui

M-am gindit ca poate v-ar interesa cum este atmosfera in cele citeva saptamani dinainte de Craciun aici la München.Citeste continuarea

Românii sunt deştepți

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

De 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.Citeste continuarea

Sfântul Apostol Andrei

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

Noaptea Sfântului Andrei, o noapte încărcată de magie și mister, o noapte a strigoilor și vârcolacilor, un Halloween autentic românesc pe care din păcate noi il sărbătorim prea putin.Citeste continuarea

Premiera pe un site culinar din .ro: transmisie liveVIDEO de la Wu Xing : Tainele bucatariei chinezesti!

Postat de: msyc in Bucataras in oras

Tushin Tugso, maestrul culinar ce l-a vrajit pe Michael Jackson , cu preparatele sale, in 1992 cand a venit in Romania, alaturi de Cabral, Cosmin Tudoran (Cassa Loco), Radu Popovici si Arhi sunt...Citeste continuarea

Recomandari de la Family Sunca, cu drag

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Nimic nu este parca mai ademenitor si mai gustos, atunci cand ti-e foame, decat un sandwich bun, facut acasa. Toata lumea il adora, chiar si cei mofturosi, este usor de pregatit si, daca folosesti...Citeste continuarea

Congelarea alimentelor

Postat de: lia in Tipsuri

Produsele congelate pot fi la fel de sănătoase ca cele proaspete, cu condiţia să fie păstrate în condiţii optime. Una dintre regulile principale pentru a obţine alimente congelate...Citeste continuarea

De ce ne este pofta de dulciuri si ce putem face pentru a nu manca prea multe

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista doua posibile motive pentru care ni se face pofta de ceva dulce. A manca un desert dupa masa principala este pentru multi dintre noi o traditie stabilita inca din copilarie, de aceea, a avea...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... ciupercile shiitake!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Ciupercile shiitake sunt cultivate in China si Japonia de peste 2.000 de ani. In japoneza shii inseamna “dintr-un copac cu lemn tare”, iar take inseamna “ciuperca.” In forma proaspata,...Citeste continuarea

Salina Ocnele Mari in septembrie

Postat de: corina241 in Bucataras hai hui

Poate ca nu este cea mai frumoasa(reusita)salina de la noi,dar cu siguranta are aceleasi proprietati benefice pe care le ragasim in oricare dintre salinele naturale.Citeste continuarea

Procesul de imbatranire - incetinit cu ajutorul vitaminei D

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform unor cercetatori din Marea Britanie, un nivel optim de vitamina D poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor legate de imbatranire. Studiul a fost...Citeste continuarea

Cand a inceput omul sa gateasca

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform celor mai recente cercetari stiitifice realizate de cei de la Universitatea Harvard sin Statele Unite, omul a inceput sa gateasca mancarea in urma cu 1,9 milioane de ani, cu mult timp...Citeste continuarea

Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Esti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu Cris-Tim si vei fi premiata! Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul...Citeste continuarea

De ce ne place mancarea iute?

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista mai multe feluri de mancare care irita simturile si pe care le iubim exact din acest motiv. In general, cand oamenii discuta despre mancarea picanta, se refera la gustul specific care ne...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... Parmigiano Reggiano!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Parmigiano Reggiano – unul dintre cele mai cunoscute produse ale Italiei este si cea mai gustoasa branza din lume, avand o textura cu totul deosebita si un gust ce aduce a nuca. Spre deosebire de...Citeste continuarea

Cum sa fii mai sanatos mancand mai mult

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

De multe ori cand vrem sa slabim, in primul rand ne gandim sa mancam mai putin. Insa ce-ai zice daca ar trebui sa mananci mai mult si acest lucru sa aiba efecte benefice asupra sanatatii tale? Afla...Citeste continuarea

TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete

Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPR

Pasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.Citeste continuarea

Le Beaujolais est arrivé!

Postat de: danakarin in Bauturi

Da, a sosit le Beaujolais primeur 2011 !Citeste continuarea

Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe...Citeste continuarea

Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"

Postat de: Adinuta in Bucataras FoodPR

Anul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!Citeste continuarea

La ce mai putem folosi bicarbonatul de sodiu

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

O substanta ieftina care se gaseste in majoritatea bucatariilor a fost redescoperita de curand ca un remediu eficient in tratarea a numeroase afectiuni si nu numai. Nu mele sau este bicarbonatul de...Citeste continuarea

Gatitul ca aromaterapie

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Atunci cand gustam ceva, nu doar gustul joaca un rol important. Mancam folosindu-ne in acelasi timp de ochi si de miros. O mancare trebuie sa ne atraga si sa ne rasfete toate simturile, iar acest...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Mihaela (Mena29)

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Ce ne-a scris in email Mena: "Nici nu aveti idee cat sunt de emotionata si cat m-am bucurat cand am deschis e-mail-ul.Azi am avut o zi nu tocmai placuta iar voi ati reusit sa aduceti soarele pe...Citeste continuarea

Postul Craciunului nu trebuie falsificat

Postat de: Ina in Cu de toate

Cand cineva iti va zice: "Eu am tinut tot postul”, raspunde-i: "Eu aveam un dusman si m-am impacat cu el, obisnuiam sa barfesc si m-am oprit.” - Sf. Ioan Gura de AurCiteste continuarea

Jurnalul unui viitor bucatar ( 2 )

Postat de: Sylvia in Bucatarasii

Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care revin in zona, plec foarte devreme dimineata si ajung mai mereu seara dupa ora 18 …ma omoara acest anotimp in care plec noaptea si ajung...Citeste continuarea

Sfaturi pentru a gati perfect orezul

Postat de: Adinuta in Tehnici

Prepararea orezului este una dintre tehnicile de baza intr-o bucatarie, insa a face un bol perfect de orez simplu si pufos, in care fiecare bob este fiert atat cat sa se distinga sis a nu fie o...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Alice

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Alice in Tara Minunilor. Adica alaturi de un sot deosebit, de o fetita Miruna pe care o adora si de multe alte lucruri frumoase pe care ni le dezvaluie mai jos ...Citeste continuarea

De ce sunt supele bune pentru tratarea racelii?

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Atunci cand esti racit, stii ca trebuie sa bei multe ceaiuri, sa mananci alimente bogate in vitamina C si supe hranitoare si calde. De ce sunt supele recomandate pe timp de raceala? Motivele sunt...Citeste continuarea

Cu Family Sunca de la Cris-Tim devii regina gustarilor

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

Tartine, omlete, rulouri, rulade, spaghete milaneze, salate, oua umplute, ce ar putea avea in comun toate aceste bunatati? Raspunsul e simplu: Family Sunca din carne porc, noul produs premium,...Citeste continuarea

Portocalele - mai mult decat o sursa de vitamina C

Postat de: Adinuta in Fructe

Istoria acestor fructe a inceput in urma cu cateva mii de ani in Asia, din regiunea de sud a Chinei pana in Indonezia, de unde s-au extins in India. Candva in jurul secolului 15, cateva grupuri de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]