Casa fluturilor, Londra
Postat de: Irina in Bucataras hai huiCasa fluturilor va invita in lumea minunata a acestor fiinte fragile si frumos colorate.Citeste continuarea
Povesti cu si despre ciocolata
Postat de: Irina in Bucataras hai huiDragele mele ciocolatoase, poftiti alaturi de mine intr-o lume delicioasa, plina de savoare si de placere... De curand am fost la Barcelona, unde, printre altele am vizitat si Museu de la...Citeste continuarea
Advent si Tirguri de Craciun in München
Postat de: danakarin in Bucataras hai huiM-am gindit ca poate v-ar interesa cum este atmosfera in cele citeva saptamani dinainte de Craciun aici la München.Citeste continuarea
Românii sunt deştepți
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRDe 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.Citeste continuarea
Sfântul Apostol Andrei
Postat de: carmenvlad in Cu de toateNoaptea Sfântului Andrei, o noapte încărcată de magie și mister, o noapte a strigoilor și vârcolacilor, un Halloween autentic românesc pe care din păcate noi il sărbătorim prea putin.Citeste continuarea
Premiera pe un site culinar din .ro: transmisie liveVIDEO de la Wu Xing : Tainele bucatariei chinezesti!
Postat de: msyc in Bucataras in orasTushin Tugso, maestrul culinar ce l-a vrajit pe Michael Jackson , cu preparatele sale, in 1992 cand a venit in Romania, alaturi de Cabral, Cosmin Tudoran (Cassa Loco), Radu Popovici si Arhi sunt...Citeste continuarea
Recomandari de la Family Sunca, cu drag
Postat de: msyc in Bucataras FoodPRNimic nu este parca mai ademenitor si mai gustos, atunci cand ti-e foame, decat un sandwich bun, facut acasa. Toata lumea il adora, chiar si cei mofturosi, este usor de pregatit si, daca folosesti...Citeste continuarea
Congelarea alimentelor
Postat de: lia in TipsuriProdusele congelate pot fi la fel de sănătoase ca cele proaspete, cu condiţia să fie păstrate în condiţii optime. Una dintre regulile principale pentru a obţine alimente congelate...Citeste continuarea
De ce ne este pofta de dulciuri si ce putem face pentru a nu manca prea multe
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininExista doua posibile motive pentru care ni se face pofta de ceva dulce. A manca un desert dupa masa principala este pentru multi dintre noi o traditie stabilita inca din copilarie, de aceea, a avea...Citeste continuarea
Afla mai multe despre ... ciupercile shiitake!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininCiupercile shiitake sunt cultivate in China si Japonia de peste 2.000 de ani. In japoneza shii inseamna “dintr-un copac cu lemn tare”, iar take inseamna “ciuperca.” In forma proaspata,...Citeste continuarea
Salina Ocnele Mari in septembrie
Postat de: corina241 in Bucataras hai huiPoate ca nu este cea mai frumoasa(reusita)salina de la noi,dar cu siguranta are aceleasi proprietati benefice pe care le ragasim in oricare dintre salinele naturale.Citeste continuarea
Procesul de imbatranire - incetinit cu ajutorul vitaminei D
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininConform unor cercetatori din Marea Britanie, un nivel optim de vitamina D poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor legate de imbatranire. Studiul a fost...Citeste continuarea
Cand a inceput omul sa gateasca
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininConform celor mai recente cercetari stiitifice realizate de cei de la Universitatea Harvard sin Statele Unite, omul a inceput sa gateasca mancarea in urma cu 1,9 milioane de ani, cu mult timp...Citeste continuarea
Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!
Postat de: msyc in Bucataras FoodPREsti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu Cris-Tim si vei fi premiata! Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul...Citeste continuarea
De ce ne place mancarea iute?
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininExista mai multe feluri de mancare care irita simturile si pe care le iubim exact din acest motiv. In general, cand oamenii discuta despre mancarea picanta, se refera la gustul specific care ne...Citeste continuarea
Afla mai multe despre ... Parmigiano Reggiano!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininParmigiano Reggiano – unul dintre cele mai cunoscute produse ale Italiei este si cea mai gustoasa branza din lume, avand o textura cu totul deosebita si un gust ce aduce a nuca. Spre deosebire de...Citeste continuarea
Cum sa fii mai sanatos mancand mai mult
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininDe multe ori cand vrem sa slabim, in primul rand ne gandim sa mancam mai putin. Insa ce-ai zice daca ar trebui sa mananci mai mult si acest lucru sa aiba efecte benefice asupra sanatatii tale? Afla...Citeste continuarea
TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete
Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPRPasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.Citeste continuarea
Le Beaujolais est arrivé!
Postat de: danakarin in BauturiDa, a sosit le Beaujolais primeur 2011 !Citeste continuarea
Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininTot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe...Citeste continuarea
Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"
Postat de: Adinuta in Bucataras FoodPRAnul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!Citeste continuarea
La ce mai putem folosi bicarbonatul de sodiu
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininO substanta ieftina care se gaseste in majoritatea bucatariilor a fost redescoperita de curand ca un remediu eficient in tratarea a numeroase afectiuni si nu numai. Nu mele sau este bicarbonatul de...Citeste continuarea
Gatitul ca aromaterapie
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAtunci cand gustam ceva, nu doar gustul joaca un rol important. Mancam folosindu-ne in acelasi timp de ochi si de miros. O mancare trebuie sa ne atraga si sa ne rasfete toate simturile, iar acest...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Mihaela (Mena29)
Postat de: Bucataras in BucatarasiiCe ne-a scris in email Mena: "Nici nu aveti idee cat sunt de emotionata si cat m-am bucurat cand am deschis e-mail-ul.Azi am avut o zi nu tocmai placuta iar voi ati reusit sa aduceti soarele pe...Citeste continuarea
Postul Craciunului nu trebuie falsificat
Postat de: Ina in Cu de toateCand cineva iti va zice: "Eu am tinut tot postul”, raspunde-i: "Eu aveam un dusman si m-am impacat cu el, obisnuiam sa barfesc si m-am oprit.” - Sf. Ioan Gura de AurCiteste continuarea
Jurnalul unui viitor bucatar ( 2 )
Postat de: Sylvia in BucatarasiiIncep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care revin in zona, plec foarte devreme dimineata si ajung mai mereu seara dupa ora 18 …ma omoara acest anotimp in care plec noaptea si ajung...Citeste continuarea
Sfaturi pentru a gati perfect orezul
Postat de: Adinuta in TehniciPrepararea orezului este una dintre tehnicile de baza intr-o bucatarie, insa a face un bol perfect de orez simplu si pufos, in care fiecare bob este fiert atat cat sa se distinga sis a nu fie o...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Alice
Postat de: Bucataras in BucatarasiiAlice in Tara Minunilor. Adica alaturi de un sot deosebit, de o fetita Miruna pe care o adora si de multe alte lucruri frumoase pe care ni le dezvaluie mai jos ...Citeste continuarea
De ce sunt supele bune pentru tratarea racelii?
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAtunci cand esti racit, stii ca trebuie sa bei multe ceaiuri, sa mananci alimente bogate in vitamina C si supe hranitoare si calde. De ce sunt supele recomandate pe timp de raceala? Motivele sunt...Citeste continuarea
Cu Family Sunca de la Cris-Tim devii regina gustarilor
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRTartine, omlete, rulouri, rulade, spaghete milaneze, salate, oua umplute, ce ar putea avea in comun toate aceste bunatati? Raspunsul e simplu: Family Sunca din carne porc, noul produs premium,...Citeste continuarea
Portocalele - mai mult decat o sursa de vitamina C
Postat de: Adinuta in FructeIstoria acestor fructe a inceput in urma cu cateva mii de ani in Asia, din regiunea de sud a Chinei pana in Indonezia, de unde s-au extins in India. Candva in jurul secolului 15, cateva grupuri de...Citeste continuarea