Se spala pieptul de pui, se sterge cu prosoape de hartie si se taie cubulete mici. Se pune in apa sa fiarba impreuna cu 1 lgt sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie.
Morcovul se curata, se...
Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa...
Aluatul: Se cerne faina intr-un bol, se adauga sarea si se pune apoi zaharul, coaja de lamaie, untura, smantana si galbenusurile amestecate putin. Se pregateste maiaua din laptele caldut, 1 lgt...
Căpățâna de miel, bucățile de șiră, se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, neacoperit, cca. 40 de minute.
Între timp, mațele de miel se curăță bine, adică se...
Pulpele se dezoseaza si se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun la un bait 12 ore.Se scot de la bait si se intind pe un fund de tocat si la mijlocul pulpei se pune un carnat ,o...
Se incalzeste laptele,se dizolva drojdia si se amesteca cu 2-3 linguri de faina.
Lasam sa cresca la loc cald.Frecam spuma 3 galbenusuri cu zaharul si sarea,se amesteca cu drojdia dospita in...
Dobos
Reteta culinara din categoria Torturi. Cum sa faci Dobos