Fierbi pastele in apa clocotita si sarata pentru 20 de minute, dupa care le strecori si le lasi sa se scurga bine de apa, in sita. Intre timp pregatesti restul ingredientelor: feliezi maslinele si ardeiul, tai branza cubulete, scurgi bine tonul de ulei. In uleiul de masline adaugi condimentele si...
Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple).
Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana,...
Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei.
Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un capac, lasandu-le asa pana cand termini de preparat legumele.
Intre timp cureti ceapa , o speli si o...
Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol.
Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper.
Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute....
Pastele se fierb in apa cu sare ; bati oul cu un praf de sare si laptele; pastrama o tai cubulete.
In forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut; asezi cubuletele din pastrama si restul de paste; ...
-fierbi pastele in apa cu sare
- bati ouale cu zaharul si laptele
-in forma de briose asezi ½ din cantitatea de paste,dupa care torni ou batut;
-pui cate o lingurita de crema in fiecare forma;
-asezi si restul de paste si torni oul ramas;
-dai la cuptor (preincalzit) pentru...
Salata arcobaleno cu ton
Fierbi pastele in apa clocotita si sarata pentru 20 de minute, dupa care le strecori si le lasi sa se scurga bine de apa, in sita. Intre timp pregatesti restul ingredientelor: feliezi maslinele si ardeiul, tai branza cubulete, scurgi bine tonul de ulei. In uleiul de masline adaugi condimentele si...
Penne gigante Amaliatta
Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple). Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana,...
Tagliatelle cu legume
Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei. Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un capac, lasandu-le asa pana cand termini de preparat legumele. Intre timp cureti ceapa , o speli si o...
BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA
Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol. Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper. Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute....
Stelute cu cascaval
Pastele se fierb in apa cu sare ; bati oul cu un praf de sare si laptele; pastrama o tai cubulete. In forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut; asezi cubuletele din pastrama si restul de paste; ...
Briose cu ciocolata
-fierbi pastele in apa cu sare - bati ouale cu zaharul si laptele -in forma de briose asezi ½ din cantitatea de paste,dupa care torni ou batut; -pui cate o lingurita de crema in fiecare forma; -asezi si restul de paste si torni oul ramas; -dai la cuptor (preincalzit) pentru...