Se spala spanacul foarte bine in cateva ape, apoi se curata de codite. Punem o oala cu apa la fiert, iar cand apa clocoteste punem spanacul si il lasam pentru 2 minute la clocotit. Il scurgem intr-o strecuratoare si il stropim cu apa rece, il lasam la scurs, apoi il tocam.
Punem o tigaie la...
Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele.
Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in...
Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu...
Intr-un lighenas adaugam faina, punem sare, apoi o cana de apa incalzita timp de 1 minut la microunde. Pe cea de-a doua cana o incalzim de asemenea un minut la microunde (apa trebuie sa fie calduta nu fierbinte), apoi adaugam drojdia in ea si o dizolvam. Dupa dizolvare adaugam peste toate cele...
COMPOZITIE:
Se taie pieptul bucati marunte astfel incat sa se poata toca la robot, il tocam apoi il rasturnam intr-un lighenas unde adaugam ceapa tocata marunt , cele 2 oua, sare, piper, risotto bine spalat, patrunjelul tocat marunt de la care pastram insa cozile si apoi cateva linguri de...
Mancare de spanac
Se spala spanacul foarte bine in cateva ape, apoi se curata de codite. Punem o oala cu apa la fiert, iar cand apa clocoteste punem spanacul si il lasam pentru 2 minute la clocotit. Il scurgem intr-o strecuratoare si il stropim cu apa rece, il lasam la scurs, apoi il tocam. Punem o tigaie la...
Piept de pui la gratar
Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele. Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in...
Iepure la tava
Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu...
Paine la tigaie
Intr-un lighenas adaugam faina, punem sare, apoi o cana de apa incalzita timp de 1 minut la microunde. Pe cea de-a doua cana o incalzim de asemenea un minut la microunde (apa trebuie sa fie calduta nu fierbinte), apoi adaugam drojdia in ea si o dizolvam. Dupa dizolvare adaugam peste toate cele...
Ardei umpluti cu piept de pui si risotto
COMPOZITIE: Se taie pieptul bucati marunte astfel incat sa se poata toca la robot, il tocam apoi il rasturnam intr-un lighenas unde adaugam ceapa tocata marunt , cele 2 oua, sare, piper, risotto bine spalat, patrunjelul tocat marunt de la care pastram insa cozile si apoi cateva linguri de...