publicat la 02.02.2013
publicat la 07.12.2012
publicat la 28.10.2012
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de visine cu ghimbir -deliciu de vara
Visinele se spala si se scot samburii. Se pun la foc cu zaharul si se lasa la foc mai domol pana se "incheaga". Adica, daca pui pe o farfurie un strop de dulceata si dupa 2-3 minute ce se raceste nu curge, e gata. Asta poate dura 2-3 ore, timp in care noi mai mestecam, ca sa nu se prinda de...
Dulceata din pepene verde
Eu am pus intr-o cratita apa, zaharul si cojile taiate cubulete la fiert, la foc mediu. Am amestecat din cand in cand, ca sa nu se lege. In aproximativ 1 1/2 h a fost gata. Nu are mult sirop, dar depinde si cat o fierbeti si la ce temperatura. Mie una imi place foarte mult...
Tort cu capsuni si frisca
Mod de preparare : Blatul : Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine.Se adauga treptat zaharul, apoi galbenusurile, iar la urma, mestecand foarte usor,praful de copt si faina. Se pune hartie de copt intr-o tava normala si se coace la foc potrivit.Dupa ce este gata, se scoate...