alinaelena88

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 31.01.2013

RETETE6
PRIETENI4
Retete

Supa de rosii cu galusti

In Supe la 14 Feb 2013

Se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot punem cuburile de concentrat de gaina si amestecam pana se topesc. Apoi, adaugam rosiile pasate si dam focul mic amestecand bine . Pregatim din oua si gris compozitia pentru galusti.Mai puteti adauga un praf de sare si piper (sotul meu asa le vrea...

Galusti cu prune

In Prajituri la 4 Feb 2013

Se fierb cartofii taiati cubulete, se fac piure si se lasa la racit. Cand s-au racit se adauga oul + galbenusul si se amesteca cu faina. Prunele se curata de samburi si se presara cu zahar. Se ia cate o bucata de coca, se face un patrat si se pune pruna la mijloc.Apoi se face rotunda.La fel...

Musaca

In Pui la 2 Feb 2013

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.Se lasa pana sunt aproape fierti, se scurg de apa si se lasa la racit.Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit intr-o lingura de ulei.Dupa 2-3 minute adaugam si carnea si amestecam frecvent sa nu se...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 2 Feb 2013

Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust. Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie...

Cannelloni cu carne

In Cannelloni la 31 Ian 2013

Eu am pregatit mai intai sosul de bechamel. Am topit untul, am adaugat faina si am amestecat repede pana untul a absorbit toata faina.Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic.La sfarsit luam de pe foc si...

Creveti trasi in unt cu usturoi cu garnitura de cartofi la cuptor

In Fructe de mare la 31 Ian 2013

Prima oara curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare la foc mediu. Dupa care, incalzim untul intr-o tigaie de teflon si se adauga crevetii si ustoroiul. Se soteaza la foc mediu amestecand incontinuu 4-5 minute.Se adauga apoi o rosie decojita si tocata marunt, sucul de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 14.02.2013

Supa de rosii cu galusti

publicat la 04.02.2013

Galusti cu prune

publicat la 04.02.2013

Supa crema de ciuperci

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]