publicat la 07.01.2014
publicat la 03.01.2014
publicat la 25.12.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salsa de ardei cu usturoi
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita, se pune usturoiul la prajit, dar atentie sa nu se arda, ca se amareste. Se adauga foaia de dafin. Ardeiul se taie felii mai mari si se prajeste si el cateva minute, pana se inmoaie. Ardeiul se poate si coace in prealabil, asa i se poate lua...
Salsa de iaurt cu maioneza
se amesteca iaurtul cu maioneza, se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga si ei, se condimenteaza dupa gust si se serveste. pofta buna!
Pasta de rosii cu busuioc si ceapa
rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori.... intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extraverin si se caleste ceapa putin apoi se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min, se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare , piper si putin zahar, suc...