Toamna07

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 27.04.2012

RETETE203
PRIETENI113
Retete / Aperitive / Garnituri

Rulada din piept de pui cu masline si ardei

In Aperitive / Garnituri la 26 Ian 2015

Pieptul de pui fiert si racit se pune in robotul de bucatarie sau se da prin masina de tocat. Peste el adaugam untul, branza topita, sare, piper, mustar, patrunjel si amestecam bine pana se omogenizeaza. Ardeiul si maslinele taiate cubulete se pun si ele peste amestecul omogen. Amestecam si...

Saratele fragede cu untura si lapte

In Aperitive / Garnituri la 12 Dec 2014

Eu le-am facut cu untura. Am cumparat osanza pe care am topit-o in ceaun .Am taiat-o cubulete si am adaugat peste ea o ceasca de apa.La foc mic ...Am obtinut o untura alba ca zapada. Buna de intins pe paine . :) Mod de preparare :  Folosim toate ingredientele reci. Am...

Tartine cu ciuperci si crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 1 Iul 2013

Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,apoi se rastoarna ciupercile taiate in sferturi ,usturoiul,ardeiul iute si se calesc 5 minute.Se acopera tigaia cu capac si se lasa sa se inabuse in suc propriu inca 8-10 minute. Adaugam crema de branza,amestecam bine sa se acopere ciupercile cu...

Tartine cu macrou afumat si sfecla

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2012

Se scoate pielea de pe macrou si se arunca. Pestele se rupe fasii. Intr-un bol mic,se amesteca bucatile de castravete cu o lingurita zahar,otet,marar tocat,capere,sare si piper. Painea prajita se unge cu mustar de Dijon peste care se aseaza fasii de peste,felie de sfecla si salata de...

Buseuri cu carne

In Aperitive / Garnituri la 10 Oct 2012

Calim ceapa in putin ulei,adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa .Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime. Asezonam cu sare si piper.Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne. Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care...

Clatite cu ciuperci si mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2012

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie, apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul, punem putina sare, piper si 100 ml supa de...

Bruschete cu rosii si prosciutto crudo

In Aperitive / Garnituri la 22 Iun 2012

Taie rosiile bucati marisoare. Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat, otetul de vin rosu, uleiul de masline si putina sare si piper. Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu...

Chiftelute cu susan si sos tzatziki cu avocado

In Aperitive / Garnituri la 20 Mai 2012

Mod de preparare chiftelute : Dam prin razatoarea mica morcovul si cartoful ,le stoarcem de zeama si le adaugam peste carnea tocata. Usturoiul se zdrobeste,ceapa,mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste compozitia cu carne.Condimentam dupa gust si punem ouale . Toata aceasta...

Saratele cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2012

Frecam margarina spuma,adaugam untura,drojdia,laptele,sarea (dupa gust) si adaugam faina cat sa ne iasa un aluat elastic. Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm. grosime,o ungem cu galbenus , presaram telemeaua rasa si mac. Taiem fasii de 10 cm lungime si 1 cm.latime. Putem decupa foaia cu...

Tortilla a la Gordon Ramsay

In Aperitive / Garnituri la 10 Mai 2012

Curatati cartofii si taiati-i felii subtiri.Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mare,cu fund gros. Adaugati cartofii si ceapa, cu putina sare si piper si amestecati bine.Micsorati flacara si prajiti cartofii timp de 15-20 de minute , amestecand din cand in cand ,pentru ca acestia sa nu se...

Rulouri cu spanac si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2012

Mod de preparare: Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie.Se scoate intr-o strecuratoare ,se apasa cu o lingura sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.Tocam marunt spanacul si il punem intr-un bol mare . Preincalzim cuptorul la 200 de...

Salata cu ton

In Aperitive / Garnituri la 5 Mai 2012

Mod de preparare: Dupa ce scurgem bine pestele de ulei il punem intr-un castron si peste el adaugam porumbul,maslinele feliate, ceapa tocata marunt ,piper si omogenizam cu maioneza . Nu mai este nevoie sa asezonam cu sare !   Pofta buna !

Buseuri cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 2 Mai 2012

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana. Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile, sare si piper. Cand se mai racesc adaugam 1 ou si amestecam.bine. Luam o foaie de foietaj si o taiem pe lung in doua....

Afisate 1 - 13 din 13 retete    

Postari recente

publicat la 13.06.2015

Briose cu iaurt si nectarine

publicat la 03.06.2015

Inghetata de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]