SimonaP

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 20.11.2012

RETETE9
PRIETENI17
Retete / Dulciuri

Mini tortulete cu crema de trandafir

In Torturi la 11 Iul 2013

Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi cu zaharul adaugat treptat. Punem pe rand si galbenusurile continuand mixarea. Se amesteca  faina si cacaua  si  se adauga  peste compozitia de mai sus amestecand cu o spatula. Compozitia obtinuta se...

Inghetata de agude

In Dulciuri la 11 Iul 2013

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul (lasam cam o lingura de zahar si pentru albusuri) pana cand obtinem o spuma deschisa la culoare. Agudele se curata de codite, se spala si se pun intr-o strecuratoare pentru a scapa de surplusul de apa.Mixam agudele cu smantana...

Prajitura cu crema de zmeura si vanilie

In Prajituri la 22 Iun 2013

Preparare primul blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul fin si cel vanilat adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile si esenta de vanilie continuand mixarea. La sfarsit punem faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 19 Iun 2013

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina...

Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura

In Torturi la 4 Iun 2013

Preparare blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana ce s-a topit intreaga cantitate de zahar. Galbenusurile se mixeaza cu 3 linguri apa minerala, esenta de bergamota si se adauga peste albusuri. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 11.07.2013

Inghetata de agude

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]