Se spala ficateii, se scurg de apa, se sareaza si se invelesc in muschiul file. Se prind la capete cu scobitori, se pun intr-un vas de iena , se stropesc cu ulei si cu putina apa. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Merg foarte bine ca aperitive sau ca fel doi langa mamaliguta, normal :)!
Speli puiul si il lasam sa se scurga. Inmoi painea in lapte si o storci bine. Speli ciupercile, le tai marunt si le calesti putin. Ficatul il speli bine si il dai prin masina de tocat. Freci untul spuma, adaugi tocatura, ciupercile, ouale si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine totul pana...
Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept...
Se fierb ouale timp de 8 minute, se scot si se lasa intr-un vas cu apa rece 15 minute, apoi se curata de coaja si se scurg de apa. Se bat feliile de muschi de porc ca pentru snitel, se condimenteaza cu sare si piper si se intinde un strat uniform de unt. Se infasoara cate un ou in fiecare felie...
Ficăţei de pui traşi în muşchi file
Se spala ficateii, se scurg de apa, se sareaza si se invelesc in muschiul file. Se prind la capete cu scobitori, se pun intr-un vas de iena , se stropesc cu ulei si cu putina apa. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Merg foarte bine ca aperitive sau ca fel doi langa mamaliguta, normal :)!
Pui umplut
Speli puiul si il lasam sa se scurga. Inmoi painea in lapte si o storci bine. Speli ciupercile, le tai marunt si le calesti putin. Ficatul il speli bine si il dai prin masina de tocat. Freci untul spuma, adaugi tocatura, ciupercile, ouale si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine totul pana...
Pui Kievskaia
Se pun aripile la fiert cam 10 minute si apoi se dezoseaza si se opreste osul mare al fiecarei aripi. Se taie pieptul de pui cat mai subtire si se stropeste cu zeama de lamaie. Amestecam untul cu mararul tocat si Delicat Barbeque. Se unge pieptul cu acest amestec, apoi se ruleaza bucata de piept...
Ouă înfăşurate în muşchi de porc
Se fierb ouale timp de 8 minute, se scot si se lasa intr-un vas cu apa rece 15 minute, apoi se curata de coaja si se scurg de apa. Se bat feliile de muschi de porc ca pentru snitel, se condimenteaza cu sare si piper si se intinde un strat uniform de unt. Se infasoara cate un ou in fiecare felie...