Se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca.Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine- cam 1 minut- se lasa la racit si cand e rece se...
Ciupercile, curatate si spalate, se taie in felii mai mari si se fierb acoperite, 30 de minute, intr-o cratita cu apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pana cand ciupercile se inmoaie bine, scotandu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece, se adauga...
Se desprind palariile de piciorusele ciupercilor si se curata de pielite. Se pun sa fiarba intr-un clocot si apoi le lasam la scurs.
Facem un aluat subtire din faina, bere, boia si sare. Trecem fiecare palarioara prin aluat si le punem apoi la prajit in tigaie. Le scoatem pe servetele de...
Ciuperci cu maioneză de post
Se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca.Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine- cam 1 minut- se lasa la racit si cand e rece se...
Ciulama de ciuperci
Ciupercile, curatate si spalate, se taie in felii mai mari si se fierb acoperite, 30 de minute, intr-o cratita cu apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pana cand ciupercile se inmoaie bine, scotandu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece, se adauga...
Ciuperci pane
Se desprind palariile de piciorusele ciupercilor si se curata de pielite. Se pun sa fiarba intr-un clocot si apoi le lasam la scurs. Facem un aluat subtire din faina, bere, boia si sare. Trecem fiecare palarioara prin aluat si le punem apoi la prajit in tigaie. Le scoatem pe servetele de...