
publicat la 20.10.2013
publicat la 15.09.2013
publicat la 01.09.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui la cuptor cu cartofi
Se spala puiul, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele pentru pui. Apoi curatam cartofii ii taiem in 4 pe lungime si ii condimentam cu sare si o lingura de ulei. Ungem o tava cu doua linguri de ulei si punem o cana de apa, asezam puiul si cartofii si bagam tava la cuptor o ora jumate...
Tocana de ciuperci cu piept de pui
Se curata ceapa, morcovul si se taie cubulete mici. Ciupercile se curata, se spala si, de asemenea, se toaca cubulete. Se pune ulei in cratita si se caleste ceapa si morcovul timp de 3 minute dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se lasa pana carnea prinde o culoare albicioasa apoi...