Se amesteca toate ingredientele intr-un shaker cu gheata.
Se umple un pahar inalt cu gheata si mixul obtinut anterior.
Se orneaza cu o felie de lamaie.
Se incalzeste un pahar de apa cu putina apa, se adauga restul de ingrediente si apa calda (eu am adaugat aproximativ 70-100 ml de apa) si se amesteca pana cand mierea s-a dizolvat.
Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender pana devin o crema omogena.
Se serveste cu cocoa nibs, fructe de padure, fulgi de cocos si fructe goji.
Se adauga fructele de padure, laptele, varza, tofu si mierea in vasul unui blender si se mixeaza pana devine smoothie.
Se transfera intr-un bol si se adauga celelalte ingrediente. Se serveste imediat.
Ingredientele se mixează cu ajutorului unui blender, până când smoothie are consistența unui piure fluid.
Se servește rece sau la temperatura camerei și se ornează cu bucăți de nuci.
Cu ajutorul unui blender, se mixează bananele, guava, iaurtul și laptele până ajunge la consistența unui piure.
Se împarte muesli în 2 cupe și se toarnă piureul deasupra. Se ornează cu frunze de mentă.
Se servește imediat.
Ceaiul se infuzeaza 6 minute in 500 de ml de apa fierbinte (nu clocotita) in care am dizolvat zaharul. Temperatura pentru infuzarea ceaiului negru, in general, este de 90 de grade Celsius. Dupa expirarea timpului de infuzare, se indeparteaza ceaiul.
Intr-o cratita se pun la incalzit...
Smoothie pentru micul dejun cu ovaz, spanac si spirulina
Se adauga toate ingredientele in vasul unui blender si se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena. Se consuma imediat.
Cafea vietnameza
Se amesteca cafeaua fierbinte cu laptele condensat si se toarna intr-un pahar plin de gheata zdrobita.
Cocktail Dutch Courage
Se amesteca toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Se umple un pahar inalt cu gheata si mixul obtinut anterior. Se orneaza cu o felie de lamaie.
Cocktail cald Gin Skin
Se incalzeste un pahar de apa cu putina apa, se adauga restul de ingrediente si apa calda (eu am adaugat aproximativ 70-100 ml de apa) si se amesteca pana cand mierea s-a dizolvat.
Cocktail Canary Flip
Se amesteca toate ingredientele intr-un shaker cu gheata si se serveste in pahar de martini, cu o panglica din coaja de lamaie.
Smoothie din fructe de padure si lapte de cocos (fara zahar adaugat)
Se adauga toata ingredientele in vasul unui blender si se transforma in smoothie. Se adauga apa pana ajunge la consistenta dorita.
Smoothie cu fructe de padure si cocos
Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender pana devin o crema omogena. Se serveste cu cocoa nibs, fructe de padure, fulgi de cocos si fructe goji.
Smoothie cu fructe de padure si tofu
Se adauga fructele de padure, laptele, varza, tofu si mierea in vasul unui blender si se mixeaza pana devine smoothie. Se transfera intr-un bol si se adauga celelalte ingrediente. Se serveste imediat.
Tequila festiva
Se umplu paharele de shot, puse anterior in congelator, cu seminte de rodie, apoi se toana Tequila rece pana se umplu paharele. Se servesc imediat.
Smoothie de banane cu lăptişor de matcă
Ingredientele se mixează cu ajutorului unui blender, până când smoothie are consistența unui piure fluid. Se servește rece sau la temperatura camerei și se ornează cu bucăți de nuci.
Le bel aujourd'hui
Cu ajutorul unui blender, se mixează bananele, guava, iaurtul și laptele până ajunge la consistența unui piure. Se împarte muesli în 2 cupe și se toarnă piureul deasupra. Se ornează cu frunze de mentă. Se servește imediat.
Punch de ceai negru
Ceaiul se infuzeaza 6 minute in 500 de ml de apa fierbinte (nu clocotita) in care am dizolvat zaharul. Temperatura pentru infuzarea ceaiului negru, in general, este de 90 de grade Celsius. Dupa expirarea timpului de infuzare, se indeparteaza ceaiul. Intr-o cratita se pun la incalzit...