RalucaIrina

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 21.05.2011

RETETE5
PRIETENI3
Retete

Orez cu mazare si pui de morcovi

In Mancaruri de post la 3 Iun 2011

  1. In primul rand se prepara mixul de mai sus, intr-un bol mic se amesteca toate condimentele. Ceapa se toaca marunt si se caleste in cele doua linguri de ulei, intr-o oala potrivita, la foc mic. Cand a devenit ceapa sticloasa se adauga orezul si se amesteca. 2.    Peste...

Placinta rustica cu ceapa verde si telemea

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2011

1. Se toaca ceapa marunt, se da telemeaua pe razatoarea mica, iar faina se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul si ierburile Provence. Separat se amesteca bine oul cu laptele si uleiul, apoi se adauga peste faina. In final incorporam telemeaua si ceapa .   2.   ...

Prajitura cu crema de lamaie si branza de vaci

In Prajituri la 2 Iun 2011

1.     Se bat albusurile (pt blat) spuma impreuna cu praful de sare . Se adauga cele 5 linguri de zahar si se bate in continuare pana devine o bezea tare.  Peste albusuri se adauga  macul, untul topit si faina si se amesteca cu miscari largi de jos in sus pana la...

Cosulete cu crema de vanilie

In Prajituri la 28 Mai 2011

1.    Se amesteca faina cu praful de sare , zaharul, untul si zaharul vanilat , se amesteca pana la omogenizare. Separat se bate bine oul cu laptele, apoi se toarna peste faina si se amesteca pana se formeaza o coca putin lipicioasa. Se unge o tava de briose cu ulei, se imparte...

Briose cu busuioc si telemea

In Aperitive / Garnituri la 23 Mai 2011

1. Se incinge cuptorul la foc mediu.  Intr-un bol mare se amesteca faina de grau si de porumb cu  praful de copt, busuiocul tocat si telemeaua rasa (se pastreaza putina telemea rasa pentru la urma). 2. Separat se bate oul bine cu laptele si uleiul si se adauga in bolul cel mare....

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]