MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI249
Retete / Mancaruri de post

Sarmale de post

In Mancaruri de post la 16 Mar 2012

Varza se desface in foi si se tine in apa rece pana a doua zi. Se caleste in ulei ceapa pana devine sticloasa.Se adauga morcovii dati pe razatoarea mica.Se lasa la foc potrivit cateva minute apoi se pun ciupercile taiate marunt. Soia se opareste cu apa fierbinte.Orezul se spala de cateva...

Ciulama de cartofi de post

In Mancaruri de post la 8 Aug 2011

Ciulamaua de cartofi este o reteta de post ce se prepara foarte usor. Se curata cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare.Se caleste in ulei o ceapa tocata marunt.Se pune peste ceapa putina apa in care au fiert cartofii si se lasa la fiert. Cand ceapa a fiert se pune faina...

Ghiveci de legume

In Mancaruri de post la 6 Aug 2011

Am pregatit aceasta reteta de Ghiveci de legume astfel: Se pune la calit in ulei ceapa, gogosarul si ardeii taiati cubulete marunt. Se adauga morcovul dat pe razatoarea mare. Se lasa la calit cateva minute. Se adauga fasolea si varza. Se lasa 10 minute sa fiarba inabusit sub capac...

Cartofi noi si ciuperci cu "ciocolata"

In Mancaruri de post la 9 Mar 2011

Se curata ciupercile champinion si se spala.Intr-un vas de yena se pune putin ulei pe fundul vasului si se aseaza palariile ciupercilor.Intr-o tigaie se caleste o ceapa si coditele de ciuperci toate tocate marunt.Cand a scazut apa din ele se pune patrunjel verde,sare si piper.Se opreste focul si...

Sarmale de post cu nuci si stafide

In Mancaruri de post la 8 Dec 2010

Am pus la calit in ulei ceapa.Dupa 10 minute am adaugat morcovii dati pe razatoarea mica apoi gogosarul taiat cubulete.Am mai pus 3 linguri pasta de ardei si o lingura boia.Am adaugat ciupercile taiate cubulete,am condimentat si le-am lasat pe foc mic pana scade apa pe care o lasa...

Reteta simpla de placinte gustoase la tigaie

In Mancaruri de post la 25 Noi 2010

Cum se prepara Reteta simpla de placinte gustoase la tigaie Se face o maia dintr-o canita de apa, cubul de drojdie, zaharul si putina faina. Se lasa la dospit 20 minute. Dupa ce a dospit se framanta cu restul fainii si celelalte ingrediente (inca putina apa si 2 linguri ulei). Se lasa la...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]