LopFras

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 08.01.2010

RETETE8
PRIETENI5
Retete

Cartofi copti de 2 ori

In Aperitive / Garnituri la 18 Noi 2010

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf...

Clatite cu ricotta si gem de merisor

In Dulciuri la 18 Noi 2010

Se amesteca toate ingredientele si se coc clatitele. Se umplu cu ricotta si gem dulce acrisor, eu am folosit gem de merisor, insa puteti folosi gem de coacaze, afine, zmeura, etc.

Chec cu sunca si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2010

Se amesteca toate ingredientele pana capata o consistenta vascoasa si se dau la cuptor, intr-o tava de cozonac cu hartie de copt, la foc mediu timp de 40-50 min. Se verifica coacerea prin impungerea cu o scobotoare. Daca scobitoarea este curata atunci e gata. Este o reteta festiva si foarte...

Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2010

Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti...

Supa crema de iarna cu legume - de post

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2010

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute...

Supa asiatica cu pui si creveti

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2010

Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 minute. Se toarna fierbinte peste taietei. Se...

Supa asiatica LopFras

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2010

Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte.

Paste cu somon si mozzarela

In Somon la 8 Ian 2010

Se calesc ciupercile in cubuletul de unt, se adauga somonul, se adauga patrunjelul. Se pune mozzarela taiata cuburi peste amestec. Se adauga 2 linguri ulei de masline si maslinele curatate de samburi. Se amesteca cu pastele. Se serbiesc fierbinti cu ceva vin alb...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]