Intr-un castron amestecam untul, uleiul, mustarul, boiaua, sarea si piperul pana obtinem o pasta, trecem prin acest amestec pulpele de pui, apoi le asezam intr-o tava si acoperim tava cu hartie de copt.
Setam cuptorul electric la 220 grade C, pentru 1 ora. Dupa 1 ora scoatem hartia de copt si...
Mai intai ne pregatim foile de varza cca 40 de foi, restul de varza o tocam marunt. Carnea o tocam. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica.
Asezam pe foc o tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa cu morcovul si un pic de sare. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat bine,...
Pulpele de pui le curatam de eventualele impuritati, le portionam si le spalam bine. Separat curatam ceapa si-o taiem marunt, ardeiul capia il taiem cubulete.
Intr-o cratita punem untul la topit, adaugam ceapa, ardeiul si le calim, adaugam boiaua dulce si pasta de ardei iute, adaugam si cca...
Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua.
Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa...
Feliile de muschi se asaza in tava, se presara sare si piper, se pun cele 2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere.
Se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 20 min.
Separat se fierb ciupercile in apa cu putina sare; cand sunt fierte, se baga in blender si se paseaza. Se adauga...
Pregatim mai intai carnea.
Intr-un vas incapator amestecam condimentele de porc, cu putina sare mare, 3 linguri de ulei si dulceata de ardei iute, apoi trecem fiecare bucata de ceafa si piept de porc prin acest amestec.
Separat facem amestecul pentru pui. Lasam carnea la odihna cca 4 ore....
Mai intai curatam de eventualele impuritati aripioarele, apoi le spalam si le punem intr-o oala, acoperim cu apa, adaugam delikat si lasam sa fiarba cca 20 minute. Scoatem aripioarele le lasam sa se raceasca un pic, le punem pe un servet sa se absoarba toata apa in care au fiert.
Separat batem...
Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor
Intr-un castron amestecam untul, uleiul, mustarul, boiaua, sarea si piperul pana obtinem o pasta, trecem prin acest amestec pulpele de pui, apoi le asezam intr-o tava si acoperim tava cu hartie de copt. Setam cuptorul electric la 220 grade C, pentru 1 ora. Dupa 1 ora scoatem hartia de copt si...
Sarmale in oala de lut
Mai intai ne pregatim foile de varza cca 40 de foi, restul de varza o tocam marunt. Carnea o tocam. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica. Asezam pe foc o tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa cu morcovul si un pic de sare. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat bine,...
Gulas
Pulpele de pui le curatam de eventualele impuritati, le portionam si le spalam bine. Separat curatam ceapa si-o taiem marunt, ardeiul capia il taiem cubulete. Intr-o cratita punem untul la topit, adaugam ceapa, ardeiul si le calim, adaugam boiaua dulce si pasta de ardei iute, adaugam si cca...
Chiftele prajite
Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper dupa gust si la final incorporam cele 3 oua. Formam chiflele, unele plate, altele rotunde, dupa...
Muschi de porc a la Costel
Feliile de muschi se asaza in tava, se presara sare si piper, se pun cele 2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere. Se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 20 min. Separat se fierb ciupercile in apa cu putina sare; cand sunt fierte, se baga in blender si se paseaza. Se adauga...
Gratar mixt
Pregatim mai intai carnea. Intr-un vas incapator amestecam condimentele de porc, cu putina sare mare, 3 linguri de ulei si dulceata de ardei iute, apoi trecem fiecare bucata de ceafa si piept de porc prin acest amestec. Separat facem amestecul pentru pui. Lasam carnea la odihna cca 4 ore....
Aripioare picnic
Mai intai curatam de eventualele impuritati aripioarele, apoi le spalam si le punem intr-o oala, acoperim cu apa, adaugam delikat si lasam sa fiarba cca 20 minute. Scoatem aripioarele le lasam sa se raceasca un pic, le punem pe un servet sa se absoarba toata apa in care au fiert. Separat batem...