Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.03.2012
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.
publicat la 06.11.2013
publicat la 09.10.2013
Voturi:22
Voturi:91
Voturi:25
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:54
la 10:24
de oanapl 8
ieri la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
6 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mușchi de porc în staniol
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.