Julie

1

Bucataras
incepator

Buzau

Bucataras din 12.04.2010

RETETE414
PRIETENI86
Retete / Peste

Paste cu ton si broccoli

In Ton la 13 Ian 2012

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se stropesc cu putin ulei de masline. Broccoli se spala, se desface in buchetele mai mici si se fierbe 1-2 minute in apa cu sare. Se trece apoi prin jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea. Conserva...

Sprot la tigaie

In Peste la 16 Sep 2011

Pestele se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca faina si malai, in cantitati egale si se adauga saredupa gust. Se ia fiecare peste, se trece prin amestecul pregatit si se infige pe scobitoare. Se pot aseza cate 4-5 bucati pe o singura scobitoare. Astfel asezati, vor fi si...

Bulete pufoase de cod

In Peste la 17 Dec 2010

Codul se tine in apa cu sare timp de 15-20minute,se pune apoi la fiert 5 minute.  Se scurge de apa se limpezeste si se paseaza. Se amesteca cu ceapa, patrunjelul si ardeiul iute tocate foarte marunt, galbenusul ,praful de copt (pentru a deveni usoare si pufoase), faina, uleiul de masline...

Salata calda cu peste si legume

In Peste la 26 Aug 2010

Intr-o tigaie cu 2 linguri ulei se pun legumele,nedecongelate, si se lasa la calit 7-8 minute, acoperite cu un capac si amestecand din cand in cand. Se asezoneaza legumele cu sare si piper si se pun intr-un bol. Fileul de peste se taie in cuburi mici ,se sareaza si pipereaza si se...

Chiftelute din peste

In Peste la 16 Aug 2010

Carnea de peste se trece prin masina de tocat. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, vegeta , piper,  o lingurita boia dulce( pentru culoare),si...

Rulouri de peste cu legume la cuptor

In Peste la 4 Aug 2010

Spalam si curatam legumele, apoi le taiem astfel: ardeiul gras si morcovul in betisoare subtiri, ceapa pestisori, dovlecelul in felii subtiri pe lungime. Presaram  feliile de dovlecel cu sare si le calim 1-2 minute,in putin ulei, apoi le scoatem pe servete de hartie. Ceapa, ardeiul si...

Rulouri de pangasius cu dovlecei

In Pangasius la 30 Iul 2010

Spalam fileul de peste , il uscam bine cu prosoape de hartie, apoi il saram si piperam. Curatam dovlecelul de coaja si il taiem in felii subtiri, pe lungime. Il presaram cu sare si il tragem la tigaie in putin ulei,1-2 minute cat sa se inmoaie putin. Taiem pestele in bucati mai mici. Asezam...

Pangasius cu sos olandez

In Pangasius la 2 Iul 2010

Ungem pestele cu putin ulei, il saram si il piperam , apoi il punem intr-o tava. Il stropim cu 2-3 linguri cu zeama de lamaie . Putem aseza si cateva feliute de lamaie deasupra pestelui. Dam tava la cuptorul incalzit inainte, pentru 20-25 minute. Servim pestele imediat,...

Pangasius pe pat de legume

In Pangasius la 24 Iun 2010

Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri. Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper....

Saramura de macrou

In Peste la 21 Iun 2010

Spalam macroul , il desfacem , ii curatam bine interiorul si ii indepartam  capul. Il lasam sa se usuce bine de apa, il presaram cu sare si il punem pe gretar. Punem pe gratar si rosia. Pentru saramura: Punem apa la fiert impreuna cu sare, vegeta, boabe de piper, un ardei iute,...

Pangasius pane cu cartofi natur

In Pangasius la 22 Mai 2010

Pestele se taie in bucati mai mici si se pune intr-un bol impreuna cu zeama  de lamaie. Se lasa la marinat timp de 30minute. Batem ouale cu condimentele dupa gust si le amestecam cu 2 linguri faina. Luam cate o bucata de peste, o trecem prin faina ,prin oua apoi prin pesmet. Prajim...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2012

Turta dulce

publicat la 20.12.2012

Button Cookies

 
Retete preferate
Prajitura Suzette

Voturi:67

Ochi de paun

Voturi:48

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]