Taiem dovleacul in cubulete mici.
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline.
Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie putin si se caramelizeaza usor.
Punem ciupercile si ghimbirul. Amestecam si calim timp de 3-4...
Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul.
Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat.
Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan....
Taiem firele de praz in bucati de aproximativ 4 cm.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, adaugam prazul si lasam il sa fiarba timp de 10 minute. Pregatim o strecuratoare si scurgem bine prazul fiert.
Pregatim o cratita in care punem...
Taiem telina in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem apa. Adaugam maslinele in cratita si le lasam sa fiarba.
Pregatim o cratita in care vom prepara mancarea de telina.Punem uleiul in cratita si adaugam cuburile de telina. Punem apa, astfel incat legumele sa fie pe...
Tocam marunt ceapa.
Taiem morcovul in rondele subtiri.
Taiem ardeiul in fasii.
Tocam fin usturoiul.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, morcovul si ardeiul. Amestecam si calim timp de 3 minute.
Punem usturoiul si boia. Amestecam si calim timp de 1...
Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea tare din apropierea acestora.
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul. Cand uleiul s-a incalzit punem in tigaie feliile de gutuie pregatite si le lasam sa se rumeneasca putin.Intoarcem gutuile si...
Pregatim aragazul. Pregatim o cratita mare in care punem apa, adaugam sare si lasam sa fiarba.
Tocam ceapa marunt. Taiem rosiile in cubulete mici. Zdrobim usturoiul.
Cand apa fierbe, punem spanacul. Adaugam spanacul in reprize, daca nu are loc toata cantitatea (pe parcurs se...
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute. Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand. Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand...
Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam fin usturoiul. Taiem rosiile in cubulete.
Pregatim aragazul.Pregatim o cratita cu apa, in care punem un varf de lingurita de sare si lasam sa fiarba.
Pregatim o tigaie inalta in care punem uleiul....
Ardei Umpluti cu Ciuperci si Dovleac (Reteta Video)
Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie putin si se caramelizeaza usor. Punem ciupercile si ghimbirul. Amestecam si calim timp de 3-4...
Fasole Batuta sau Frecata (Reteta Video)
Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul. Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat. Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan....
Mancare de Praz cu Masline (Reteta Video)
Taiem firele de praz in bucati de aproximativ 4 cm. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, adaugam prazul si lasam il sa fiarba timp de 10 minute. Pregatim o strecuratoare si scurgem bine prazul fiert. Pregatim o cratita in care punem...
Mancare de telina cu masline (Reteta Video)
Taiem telina in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem apa. Adaugam maslinele in cratita si le lasam sa fiarba. Pregatim o cratita in care vom prepara mancarea de telina.Punem uleiul in cratita si adaugam cuburile de telina. Punem apa, astfel incat legumele sa fie pe...
Mancare de Naut (Reteta Video)
Tocam marunt ceapa. Taiem morcovul in rondele subtiri. Taiem ardeiul in fasii. Tocam fin usturoiul. Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, morcovul si ardeiul. Amestecam si calim timp de 3 minute. Punem usturoiul si boia. Amestecam si calim timp de 1...
Mancare de Gutui (Reteta Video)
Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea tare din apropierea acestora. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul. Cand uleiul s-a incalzit punem in tigaie feliile de gutuie pregatite si le lasam sa se rumeneasca putin.Intoarcem gutuile si...
Mancare de Spanac (Reteta Video)
Pregatim aragazul. Pregatim o cratita mare in care punem apa, adaugam sare si lasam sa fiarba. Tocam ceapa marunt. Taiem rosiile in cubulete mici. Zdrobim usturoiul. Cand apa fierbe, punem spanacul. Adaugam spanacul in reprize, daca nu are loc toata cantitatea (pe parcurs se...
Tocanita de Ciuperci (Reteta Video)
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute. Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand. Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand...
Paste cu sos de dovlecei (Reteta Video)
Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam fin usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Pregatim aragazul.Pregatim o cratita cu apa, in care punem un varf de lingurita de sare si lasam sa fiarba. Pregatim o tigaie inalta in care punem uleiul....